LM75 LM75A Snímač Teploty Vysoká Rýchlosť I2C Rozhranie High Precision Vývoj Doska Modul

€0.41

-12%

€0.47

Nový produkt

1 položky

Štítky: arduino micro, lolita, i2c senzor, ic, i2c, arduino dosky, tp4056, vs1053, stravovanie, dc dc.

Funkcie:

LM75A je vysokorýchlostné I2C rozhranie, snímač teploty v rozmedzí teplôt -55 ~ + 125 Celzia, teplota bola priamo previesť na digitálne signály a na dosiahnutie presnosti 0.125 Celzia.MCU môžete prečítať priamo cez I2C zbernice dát v jeho vnútorné registre, a to prostredníctvom I2C na štyri dátové registre pôsobí nastaviť rôzne prevádzkové režimy.LM75A má tri nastaviteľné logika adresu kolíkmi, takže je možné pripojiť ôsmimi zariadeniami, bez konflikt adries na rovnakej zbernici.

Funkcie:

1. I2C zbernice rozhrania, adresu zariadenia 7 slave adresu 1001xxx, môže expandovať mimo ôsmimi zariadeniami na rovnakej zbernici;

2. Rozsah výkonu: 2.8 V ~ 5.5 V, teplotný rozsah: -55 ~ +125 Celzia;

3. 11 ADC poskytuje teplota rozlíšenie 0.125 Celzia;

4. Teploty presnosť: ±2 Celzia(-25 ~ 100 Celzia) ±3 Celzia (-55 ~ 125 Celzia)

5. Programovateľné teploty prah a hysterézia nastaviť body;

6. S cieľom znížiť spotrebu elektrickej energie, spotrebu prúdu v režim vypnutia je iba 1.0 uA;

7. Na power-up, prístroj sa dá používať ako samostatné regulátory teploty;

Zoznam:

1*Vývoj doska

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Produkty Stav Skladom
Číslo Modelu -
Package Áno
Názov Značky tmddotda
Druh Predlžovací Kábel

Súvisiace produkty