Karikatúra roztomilý veverička absorpčné dvere mat obývacia izba mäkkého páperia koberec, kuchyňa, kúpeľňa non-slip absorpčné rohože dekorácie

€15.66

-19%

€19.57

Nový produkt

1 položky

Štítky: koberec kuchyňa, kichen pan, kuchynský drez mydlo, starožitný kuchynský drez, pre kithen, klapky doska, na kichen, kuchyňa olej protector, elektrickým prúdom nástroj, pan splash.

modname=ckeditor Karikatúra roztomilý veverička absorpčné dvere mat obývacia izba mäkkého páperia koberec, kuchyňa, kúpeľňa non-slip absorpčné rohože výzdoba domov koberec

informácie o výrobku

Materiál: polypropylén + TPR

Farba: ako je znázornené

Veľkosť: 40 × 60 cm / 50 × 80 cm / 60 × 90 cm

Hrúbka: cca 15 mm

Funkcie: Nové vysoko kvalitné materiály, hygieny a ochrany životného prostredia, vode a opotrebovaniu, č ovisnuté, pohodlné a mäkké, ľahké starostlivosti.Bezpečnosť a odolnosť proti sklzu.Skvelý dizajn, zahusťovanie liečby.V spodnej časti taveniny lepidlo je šetrné k životnému prostrediu a nie je degumming.Pevne adsorbs zemi a sú stabilnejšie.Dobré vetranie, non-sklzu v spodnej časti, bez plesní, bez poškodenia podlahy.Stroj umývateľný, reaktívne farbenie, bezpečné a nie je jednoduché zmiznúť.Výtvarné spracovanie a dobré vetranie.

Bežná údržba: Použite vysávač, alebo použiť mokrý uterák na odstránenie prachu.Snažte sa, aby dal lepkavé potraviny na koberci.Keď koberec nie je v prevádzke, môže byť valcované a sa umiestnil v vetranom mieste.Prosím, nevystavujte slnku.

Koberec môže mať nejaké vrásky kvôli dlhé prepravné časy a balenie problémy.Tak dlho, ako gravitácia sa používa na koberci počas 2 dní, vyhladenie zmizne alebo zaniknúť zmizne automaticky po uplynutí doby použitia.ďakujeme za pochopenie!

Balenie obsahuje: 1PC x mat

Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na ručné meranie, veľkosť môže vyskytnúť chyba, 1-2 cm.Vzhľadom na displeji a problém svetla, uhol, mierne chromatické aberration je ťažké sa vyhnúť.Pozrite si skutočný farba na farbu.

Vaša silná podpora je našou hnacou silou.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, sme sa snažiť dosiahnuť dohodu s vami vyriešiť všetky problémy.

Drahý priateľ, vitajte v mojom obchode.Tento obchod je zákazník pre Boha, kvality na účel, v dobrej viere, slúžiť zákazníkom ako prvý princíp.

Koberec Predaj Čistý Koberec (kus)
Veková Skupina Dospelí
Materiál 100% Polypropylén
Dizajn ORIENTÁLNE
Funkcia Lepidlo-Ochranné
Technics Stroj Vyrobený
Špecifikácia 40*60cm50*80cm60*90cm
Štýl Moderné
Vzor Typ Karikatúra
Aplikácia Obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, kuchyňa
Vzor Shaggy
Použitie auto
Číslo Modelu 9181

Súvisiace produkty