Vianočné Dekorácie Pre Domov Malý Vlak Populárne Drevený Vlak Dekor Vianoce, Valentína Darček Nový Rok Dodávky 2019

€4.75

-4%

€4.99

Nový produkt

1 položky

Štítky: deco noel strom, 3 veľkonočné dekorácie, parais vianočné darčeky, christma, dekor noel, dekor natal, plavidlá dreva, vonkajšie vianočné decoratio, dekor na nový rok, čínsky dekor.

Vianočné Dekorácie Pre Domov Malý Vlak Populárne Drevený Vlak Dekor Vianoce, Valentína Darček Nový Rok Dodávky 2019 príjemné kam našej predajni Popis ddytools Názov položky Vianočné Lakovaného Dreva Vlak Materiál Drevo Dĺžka Cca. 21 cm Farba biela,červená,zelená Typ Vianočné dekorácie Obsah balenia 1PCS Vianočný vlak Špeciálne služby Drop Nakupovanie Je prispôsobený Áno

Tu je vysvetlenie z vyššie uvedenej tabuľky

Fotografie ddytools

Ako viete, pre mnohých dôvodov(Rôzne displeje, rôzne svetlá a podobne), farba dáždnik sa môže mierne líšiť od obrázka,ale sme si istí, že rozdiel je len málo.Služby ddytools Vaša objednávka bude zaslaná do 24-72 hodín po vašu platbu.Sme udržať kontrolu každý dáždnik pred odoslaním to na vás.A všetky príkazy odoslané z Tapetujem.sk sklady.Ak akékoľvek ďalšie otázky, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.FAQ ddytools Otázka: Ak Ste ešte nezískali pozemok v čas.

Odpoveď :kontaktujte, Prosím, náš zákaznícky servis ,sme sa pomôcť sledovať a dáme vám vedieť, sledovania pokroku ,alebo môžete sledovať ich v www.17track.net Otázka: Keď si sa zle produktov, ako zle farba ,nesprávna veľkosť.

Odpoveď :Najprv sme sa veľmi ospravedlňujem sa za chybu ,Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis na potvrdenie, ak potrebujeme poslať právo kapela znova alebo iné kompenzácie názory.Otázka: Keď sa dostanete rozbité /vady výrobkov alebo je zlomené po použití niekoľkých dní .

Odpoveď : Najprv sme sa veľmi ľúto o to , môžeme pochopiť prebehol produkt môže, aby ste pocit, naštvaná , prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis na náhradu názory , budeme pracovať v 48 dní, Prosím, verte nám ,dôvod, prečo problémy existujú ,len preto, že sme sa ho vyriešiť.Otázka:Dane A Cla .

Odpoveď :vo Všeobecnosti sme sa vybrať darček, ako voľby a napísal nízku sumu objednávky ,ale raz Miestneho vlastné musieť účtovať žiadne dane , budete musieť vydržať.

Ak je niečo v neporiadku s vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás a my vám poskytnú uspokojivé riešenie.

Zlý spätnú väzbu nemôže riešiť akýkoľvek problém, prosím, láskavo poznámka.

Vlastnosti 3 nový Rok
Vlastnosti 4 Vysoko kvalitné drevo + životného prostredia farba
Vlastnosti 1 vianočné dekorácie pre domov
Číslo Modelu Vianočné Lakovaného Dreva Vlak
Vlastnosti 2 hristmas Dekorácie
POLOŽKA Č. Y154
Vlastnosti 5 21*5 cm

Súvisiace produkty