Požičovňa Sedlo Taška Tašky Nepremokavé 0.8 L Zadné Sedadlo Pre Preteky Horských Bicyklov Telefóny Čierna

€7.95

-28%

€11.05

Nový produkt

1 položky

Štítky: bicykel predné rack, bicykel saddlebags, bicykel batožiny, požičovňa saddlebags, bicykel pannier stojan, požičovňa pannier, požičovňa gril, taška na bicykel rack, predný kufor, požičovňa pannier stojan.

Funkcie:

Inovovaný cyklistické tašky

Nový inovovaný požičovňa sedlo taška je vyrobená z trvanlivého, odolná voči roztrhnutiu, Oxford tkanina, a bola testovaná na kvalitu a trvanlivosť.

Nepremokavé

Tento bicykel vak je navrhnutý s vysoko kvalitné vodeodolné materiály.Na švy na zips, je silný a odolný, ktorý pomáha nepremokavé, udržiavať svoje osobné veci v suchu a bezpečí, a dokonale chrániť ich pred dažďové kvapky a vlhkosti.

Noc Viditeľnosť

Reflexné logo pás na bicykli taška zvyšuje viditeľnosť v slabom svetle alebo tmavé podmienky a poskytuje bezpečnostné signály pri cyklistika v noci.

Rýchla inštalácia a jednoduché uvoľnenie

Tri lepiacej pásky, rýchle uvoľnenie inštalačný systém sedadla taška má vynikajúcu stabilitu, ktorá môže pevne fix taška na sedlovku a môže byť inštalovaný a odstránený rýchlo, ľahko a bez náradia.

Ideálna veľkosť a pohodlný dizajn

Veľkosť je 212*86*75mm/8.33*3.38*2.95 palec(L*W*H).Bicykel sedlo taška je dosť držať všetky náležitosti, ako sú kľúče, telefóny, peňaženky, malé príslušenstvo, bicykle, pneumatiky súpravy na opravu alebo multi-funkčné nástroje.Hlavné vnútorné vrecko má vrecká, umožňuje ukladať položky osobitne pre jednoduché vyhľadávanie.

Špecifikácia:

Typ: požičovňa chvost taška

Množstvo: 1 ks

Materiál: oxford tkanina

Farba: čierna

Veľkosť: 212*86*75mm/8.33*3.38*2.95 palec(L*W*H)

Čistá hmotnosť: 100g/3.53 oz

Package:

1*požičovňa chvost taška

Z boku materiál
Materiál Iné
kapacita
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh
Funkcie
Funkcia

Súvisiace produkty