Módne dámske svetre sukne 2020 jeseň a v zime new slim slim nika dizajn zmysel šitie pletené šaty, sukne base

€17.12

-57%

€39.83

Nový produkt

1 položky

Štítky: šaty nádrž, šaty zrastov ženy, zrastov priadza, zrastov needl, chrome kabát háčik, diy zrastov, shuo, šaty vzor, pre zrastov, zrastov machin.

POZNÁMKA:Dobrý deň, Milí, veľmi pekne Ďakujem za vašu pozornosť, o našom obchode, pozrite si prosím veľkosť informácie a adresu pred objednávky.Náš čas spracovania je 1-3 pracovné dni, keď platba potvrdená.Tak si prosím potvrdiť všetko, čo predtým, než sme sa lode von.Väčšina našich produktov je na sklade, len niekoľko položiek, možno aktualizované odkladu o burze informácií, ale odpovieme vám veľmi skoro.Ak ste predajca, prosím, kontaktujte nás pred cieľom získať najlepšie zľavy,Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, odpovieme vám do 24 hodín.Užite si nakupovanie čas! *^0^*

※ 以上尺寸为实物人工测量,因测量当时不同会有1-2cm误差,相关数据仅作参考,以收到实物为准。Poznámka: Poštovné: 1. Uistite sa prosím, že adresa je správny, sme nie je zodpovedná za nesprávne alebo nedoručila adresy. 2. ePacket doprava zadarmo do Spojených Štátov.Doprava zadarmo z Číny do väčšiny krajín/regiónov 3. Môžeme tiež DHL, EMS, TNT, UPS, ARAMEX a iné express.DHL, TNT, UPS express doručenie, zvyčajne trvá 3 až 7 pracovných dní.EMS expresné doručenie zvyčajne trvá 7 až 15 pracovných dní. 4. Môžete používať sledovacie číslo pre sledovanie balíkov na nasledujúcej stránke: http://www.17track.net/cn (skopírovať do prehliadača otvoriť) Platby: 1. Prijímame len Alipay. 2. Jednoducho kliknite na tlačidlo "Pay Now" tlačidlo v hornej časti koniec aukcie predložiť bezpečnú platbu cez pokladne. 3. Konečná kúpna cena nezahŕňa všetky príslušné dane alebo cla, ktoré môžu byť zhromažďované na ciel, a kupujúci je povinný znášať takéto costs4. Ak máte akékoľvek otázky o platbe, prosíme, dajte nám vedieť.Návrat Politiky 1. Pre akékoľvek osobné dôvody (vyberiete nesprávnu veľkosť/nesprávnej farby/nevhodné), môžete nám poslať správu, ak chcete získať návrat poštovú adresu a produkt vrátiť v jej pôvodnom stave.Návrat prepravné poplatky hradí kupujúci.Nebudeme akceptovať žiadne položky s charakteristický zápach (parfum, dymu, atď.). 2. Ak položka je poškodený, musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia. 3. Pre ďalšie otázky kvality, vrátime vám ihneď po prevzatí výrobku fotografií. 4. Položka musí byť vrátený do 14 dní po kupujúci obdrží to. 5. Máte otázky týkajúce pripomienky?Sme veľmi radi ak sa nám ozvete!Zaviazali sme sa k slúžiť našim zákazníkom a veríme, že si zaslúžite osobné pozornosť, ktorú si zaslúžite.Budeme zvyčajne odpovieme vám do 24 hodín.

Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Pôvod CN(Pôvodu)
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Silhouette Prezervatívy
Výstrih V-Neck
Materiál Bavlna
Dĺžka Šiat Polovici Teľa
Sezóna Jarné/Jesenné
Dekorácie Krídla
Štýl Office Lady
Názov Značky KarolyiDora
Vzor Typ Pevné
Pasu ríša
Rukáv Štýl Pravidelné

Súvisiace produkty