Attaquer cyklistika Dres Čistý 2020 Unisex Muži ženy Tím cyklistické oblečenie Krátky rukáv, požičovňa športových závod topy nosenie bicykli Jersey

€10.31

-23%

€13.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: pura, handričkou cyklus, cycl, bc847b sot23, cyklus jersey mužov, flyback, cyklistický dres, 10uh, lecol, cycl jersey.

Tabuľka Veľkostí

môžeme mix veľkosť sami, ale je potrebné zanechať komentár vo vašej objednávke Ako "Dresy XXL a nohavice XL"

opis projektu:

1. Vysokú priedušnosť a výborný odvod výkon.Textílie na koni zariadenia je v suchu v poradí.Aj keď si pot, Jersey nebude držať vašu pokožku. 2. Hráčom pomáhajú udržiavať komfortnú teplotu a vlhkosť, dokonca aj v agresívnych prostrediach.A potu je odvodňované; veríme, že bude aj vám pomôžu dosiahnuť váš najlepší výkon.Skryté predné zip.Vyberte veľkosť: "XS S M L XL XXL XXXL / Zmiešané veľkosti.Prosím, zadajte veľkosť, ktorú chcete v e-maile.Dres: 100% polyester Nohavice: 80% polyester a 20% Lycra COOLMAX: Rýchle sušenie funkcia umožňuje ste sa cítili Funkcie: rýchle sušenie

Obrázok Produktu:

Platby:

1. Najlepší spôsob, ako je priame platby on-line, môžete vybrať sami.Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám konw predtým, keď ste objednávku. 2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme. 3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

Doprava:

Odporúča predávajúcim ------ Tapetujem.sk Štandardná Doprava 1.Ponúkame doručenie zdarma do Číny Post Air Mail, dostanete k väčšine krajín, v 35 ---- 55 pracovných dní. 2.Zašleme tovar do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

Vrátenie a Záruka

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu 2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. 3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo.Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. 4. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho post, keď budete posielať späť.

Názor!

Prosím, daj mi dobrú spätnú Väzbu, Ak výrobok má akékoľvek problémy, prosím, pošlite objednávku správa pre mňa.Som budú okamžite vyriešiť tento problém.Spory a zlé spätnú väzbu, nemôže vyriešiť akýkoľvek problém. 1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. 2.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má podiel Význam pre nás. 3.Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!Daň: 1 Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť.Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2 Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr. 3, Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra opäť, žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Pohlavie MUŽI
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Polyester

Súvisiace produkty