Fotoelektrické oprava regulátora, optické korekčné systém kontroly WEBOVEJ PRÍRUČKE radič

€96.44

Nový produkt

1 položky

Štítky: 8 mm rod, 10 mm rod, 3 mm rod, M6x10, m4 m5 skrutka nastavenie, 10 mm valec, flexibilné olej potrubia, lineárne stepper, pás sander koliesko, ťažká kladka.

Fotoelektrické oprava regulátora, optické korekčné systém kontroly WEBOVEJ PRÍRUČKE radič

fotoelektrické nápravné systém kontroly WEBOVEJ PRÍRUČKE radič EPC-D12 Typ je voliteľný odchýlka opravu radič, ktorý môže nasledovať stopy materiály " hrana alebo tlač liniek na vykonanie diferenčného pohybu swing.EPC-D12 pozostáva z rozsiahlych priemyselných integrovaný obvod a má výhody silný anti-interferencie výkon v drsné prostredie, vysoká spoľahlivosť a dlhá životnosť-čas, atď.Je veľmi vhodný pre nepretržitej výroby v obalový priemysel.EPC-D12 môže zápas s prepínačom hodnota snímača tvoriť stabilné a spoľahlivé odchýlka opravu systém so synchrónnym motorom elektrický pohon

Technické parametre

Model Č.

EPC-D12

Napájacie Napätie

AC: 180-265V, 50-60HZ

Krajiny, z Pôvodného

Čína

Poznámka

Keď pripojiť, len 1 KS fotoelektrické oko senzor iba Snímač 1 dispozícii

Funkcia

1. manuálna/automatická prevádzka

2. nastaviteľná rýchlosť reagovať

3. môžete použiť na okraj-zarovnanie a line-zarovnanie

4. obmedziť vstup

5. jedna/dve elektrické oko(s)

6. presnosť odchýlka opravu

7. riadiť jediný výraz synchrónny motor

Aplikácia :

to je široko používaný v zariadení z plastov a tenký film, štiepacie stroje, ďalšie stroje na štiepanie, poťahovacie stroje, tlačiarenské stroje a zložených stroje, atď.

1. Produkt Bohatý Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť. 2.Zabezpečenie Kvality Všetky výrobky predávané v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na Tapetujem.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín! 3.Služba Záruka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu. 4. Doprava Záruka Balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

Certifikácia CE
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty