3ks Tvrdeného Skla Screen Protector Sklo Pre iPhone 12 Pro 6.1-palcový Ochranný Film Telefón 9H Anti Bluray Sklo Pre IPhone 12

€1.52

-47%

€2.87

Nový produkt

1 položky

Štítky: iphone 12 screen protector, iphone 11 max screen protector, iphonr 12 pro nepriestrelný sklo, blu ray film, stylus iphone 12promax, opmaoo iphone screen protector 12, iphone 12 pro max tvrdeného skla arriere, blu ray burner, sklo iphon x, úplné pokrytie tvrdeného skla pre iphone 11.

Odrážky: 1、vysokokvalitného Tvrdeného Skla: Vyrobené z kvalitného tvrdeného skla, je dokonale kryty pre iPhone 12 a pre iPhone 12 Pro 6.1-palcový dotykový displej, ktorý robí dotyk cítiť rovnako, ako pôvodný obrazovke.

2、Jednoduchá Inštalácia: inštalácia rámu je možné dosiahnuť perfektné zladenie tvrdeného film, vhodné pre iPhone 12 6.1-palcový sklom, odstrániť prach a správne zarovnajte pred začiatkom inštalácie, nie je potrebné sa obávať bubliny, prosím, užite si obrazovke.

3、9H Tvrdosť Ultra-tenké Tvrdené Sklo: Pomocou 9H tvrdosť ultra-tenké tvrdené sklo, odolné proti poškriabaniu a roztrhnutiu odolná, chráni váš displej pred poškriabaním a vplyvov na iPhone 12Pro a obrazovka nie je poškodený.Má ultra-vysokou priepustnosťou a vysokou obnovu pôvodnej farby obrazovky.

4、Nano-tenkým olejovým Filmom: Jeho povrch sa používa nano-tenkým olejovým filmom, ktorý je odolný voči olejom trenie a účinne zabraňuje filtre a ultrafialové lúče.

5、Balík Obsahuje: 3KS z tvrdeného skla na obrazovku nastavenie, budete dostávať: obsah balenia: 3 x tvrdené sklo ochranný film, 3 x čistiace príslušenstvo nastaviť a 1 x automatické zarovnanie montážneho rámu.

Špecifikácie:

Názov: Mobilný Telefón Tvrdeného Film Ochranný Film

Farba: transparentná

Materiál: 9H tvrdené sklo

Fit: pre iPhone 12 Pro 6.1

Balenie Zoznam:

3 x Tvrdené Sklo Ochranný Film

3 x Čistiace Príslušenstvo Súbor

1 x Automatické Zarovnanie montážneho Rámu

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky.My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení.Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení.Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Názov Značky SHZONS
Edge-to-edge Pokrytie Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Predné Film
Funkcie Zrkadlo Film

Súvisiace produkty