Capo 1/6 Crawler RC SIXER1 Samuraj Jimny DIY Model Auta, Nezmontované Maľované ESC Servo I6S Rádio Motorových THZH0502-SMT2

€1 153.99

-4%

€1 214.72

Nový produkt

1 položky

Štítky: cfx mst, rc truck, hudba poznámka krúžok, d90 rc4wd, rc servo, balsa rc model, capo jkmax rc, súprava rádio, esc rc, model suzuki.

Poznámka: Toto auto musia byť natreté a čakať na maľovanie suché, 7 dní nie je dosť, loď položky, tak, prosím kontaktujte nás ohľadom podrobností pred zakúpením tejto položky!

"※Capo Crawler 1/6 RC SIXER1 Samuraj Jimny DIY Modelu Auta ESC Servo I6S Rádio Motora

※ Špecifikácia:

Položka Stav: Nové, nezmontované a maľované stave, musíte zostaviť sami.

Materiál: Kov, Plast

Veľkosť: 533.7*264.8*290 MM

ID: CP-CD15828-SIXER1-KIT-E-PL

※ Tento balík obsahuje:

Všetky Auto Časti Tela (môžem poskytnúť zostaviť služby a, prosím, kontaktujte ma, ak potrebujete.)

Maľovanie

Predné & Zadné LED Svetlo

Motor: 45T

Servo: 9 G, 12 KG, 20 KG

ESC: 320A

Rádiový Systém: FS I6S s IA10B

※ Tento balík neobsahuje:

Batérie

Zvukový Systém

Strešné Svetlo

Nabíjačka

※ Funkcie:

1, Než uvidíte skutočnú veľkosť môže byť predstavte si, že by to malo byť veľké.Ako K-auto, Samuraj má malé a svižné vzhľad.Podrobnosti budú prezentované lepšie, keď sa rozšírili.

2, Úplne zmeniť predchádzajúce "Všetky kovové" produktový dizajn.Teraz, telo je vyrobené z tvrdeného plastu, s výnimkou znížiť na jar zaťaženie a poskytnúť viac vlastných možností na exteriér, pretože je ľahšie byť upravené v porovnaní s kovovým telom.Z hard-top, kabriolet, pick-up a dokonca roll cage buggy.

3, telo je rozdelené do rôznych sekcií.Kapota a chvost brány s závesy môžu byť prevádzkované, obaja vybavená mechanickým zámkom, že sa systém windows dá zrolovať a dole manuálne.Všetky tieto funkcie zvýšiť prehrávanie.

4, podrobnosti sú uvedené tak veľa ako je to možné.Sme prispôsobili vedro pretekárske sedadlo a volant, a držal iné klasický design originálne.Okrem Capo je tradičný dizajn, ktorý stierače a volant je funkčný, teraz prevodové stupne páka môže byť ovládaný servomotorom.A montážne polohy pre osvetlenie interiéru.

5, Sme aj konštrukcia sedadiel testovanie rôznych populárnych akčné figúrky ○2, uistite sa, že väčšina z nich bude perfektne, nohy izba môže byť upravená tak, že potiahnete páčku sedadla.Odstránené zadných sedadiel môže poskytnúť priestor pre batériu, a udržiavať veľký úložný priestor pre príslušenstvo.

6, Kovové šasi: Všetky nový dizajn, DOHC radový motor pohonu shell, prevodovka 2-stupňová prevodovka sa montujú na rovnakej strane, ľahké robiť úpravy a tvrdí, ako je napríklad zmena motora, prevodovky, nastavenie radenia servo.

7, Capo Samuraj má prevod prevodovky s gears točiť na opačných smeroch, s krútiaci moment platí do rôznych smerov, podvozok a nebude chudého strane, keď urýchliť.

8, Pozastavenie: odpruženie je prispôsobené na konci 90. rokov štýl.Na jar a v klapky je oddelené, push tyč a Panhard rod robí šasi pohyb viac zákonníckeho, a zvýšiť off-road schopnosť.

9, Riadenia : Aplikované Acerman dizajn, riadenie servo skrýva za prednej maske.

10, Diferenciálna: udržať rovnováhu medzi húževnatosť a realizmu, sme zmena štruktúry diff shell a nápravy shell, udržiavať funkčné lock diff a urobiť nápravu tvrdšie.

11, Kolesá: Ako skutočné auto, okraj je zabezpečená 5 skrutiek a kompatibilné s tradičnými jeden matica, keď sa zmeniť mm konektor.Prvýkrát sme sa poskytujú pneumatiky na základe rôznych teréne.Terénne pneumatiky ako štandard, a bahna pneumatiky pre voliteľné.

※ Doprava Politiky:

1, Sme loď, na NÁS, CA, UK, FR, DE, RU, AU, JP, Väčšina Krajín EÚ.Ak sa nachádzate v inej krajine, prosím, kontaktujte ma pre prepravu detaily, pred nákupom.

2, Kupci z Izraela, Brazílie a Južnej Ameriky, Blízky Východ, prosím, kontaktujte predávajúceho na odoslanie, co niekedy nemôžeme loď vašej krajine co dopravy obmedzenia.

3, Doprava trvá 6-18 pracovných dní.

※ Návrat Politiky:

Sme len chcú vysporiadať s vážnym záujemcom.

Ak váš položka mám nejaký problém, prosím, kontaktujte ma, pomôžeme vyriešiť, a sme veľmi dobre oboznámení s týmto produktom.

Prosím, nenechajte jednoducho otvoriť vrátiť žiadosť na eBay, keď zistíte problém, že bude viesť do bad predávajúci výkon, budeme pomáhať až do konca.

※ MEDZINÁRODNEJ KUPUJÚCI VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE,

Dovozné Clá, Dane a Poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné náklady, Tieto náklady sú kupujúci zodpovednosť.Môžeme však pomôcť, aby sa zabránilo to, prosím, kontaktujte.

Prosím, informujte sa u vašej krajine vlastný office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou alebo biding.eBay cezhraničný Obchod napájaný ChannelEffect

Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie Diaľkové Ovládanie
Materiál Plastové
Druh auto
Názov Značky CAPO

Súvisiace produkty