Outdoor Záhrada Kúrenie Kryt PU Oxford Handričkou Vodotesný, Prachotesný Chránič Kryt opaľovací Krém Skladovanie Taška

€9.08

-34%

€13.96

Nový produkt

1 položky

Štítky: Teplo, plyn vonkajšie sporák, solárny ohrievač, plynový ohrievač stan, plynový infračervený ohrievač, plynový ohrievač vonkajšie, ohrievač vzduchu, Elektrický Ohrievač Vzduchu, teplo domova, plynový ohrievač na záhrade.

Outdoor Záhrada Kúrenie Kryt PU Oxford Handričkou Vodotesný, Prachotesný Chránič Kryt opaľovací Krém Skladovanie Taška

Funkcie

1. Aktualizované veľkosť a zips dizajn: prispôsobiť väčšine, terasa, ohrievače.V porovnaní s iných ľudí krátke zipsy, aktualizovali sme zips na t prev, aby bolo jednoduchšie pre vás na použitie.

2. Kvalitné tkaniny: Na 210D Oxford tkanina je klasický voľba pre vonkajšie poťahy na nábytok, s anti-UV a vode povlak.Je vodotesný a ľahký.

3. Navrhnuté pre drsné počasie: určené na zabránenie škôd spôsobených vetru, dažďu, mrazu, UV žiareniu, nečistôt, prachu, trus, strom, SAP, atď.

4. Jednoduché a rýchle dať zapnutie a vypnutie.Jeden človek môže urobiť.tam sú otvory na zips na boku a pásu pod lem pre ľahkú montáž a odletu.

5. Ľahko sa čistí a obchode, môžete utrieť prach alebo škvrny z terasa kúrenie kryt s vlhkou handričkou a suchou na slnku.Vybavená zips skladovanie tašku.

Špecifikácia

Materiál: 210 d Oxford Handričkou

Farba: Čierna

Veľkosť: 240x92x59CM/ 228x106x70cm/ 221x85x48cm

Balenie Obsahuje:

1x Ohrievač Kryt

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty