Ženy Hit Farba Kosoštvorec Žakárové Sveter Šaty 2020 V Krku Dlhý Rukáv Koberčeky Riadok Pletený Sveter Šaty Teplé Zimné Oblečenie Žien

€32.50

-30%

€46.43

Nový produkt

1 položky

Štítky: kosoštvorec sveter žena, kapucňou sveter šaty, dungree šaty jumper, perlové jumper šaty, luxuary jumper šaty, kosoštvorec, y2k, šaty, sveter ženy, šaty, sveter, pletené šaty.

sveter a pulóver odkaz

Tabuľka Veľkostí

Tipy:Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť.Nenechajte si vyberte priamo podľa vašich návykov.

Veľkosť môže mať 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať.PS:1cm=0.39 palec, 1inch=2.54 cm

Mierne farba sa líši môže existovať kvôli svetla/obrazovky , vďaka za vaše porozumenie.

Veľkosť Lengh Elastické Poprsie Rukáv Jednotky cm palcový cm palcový cm palcový S 84 33.1 80 31.5 54 21.3 M 85 33.5 82 32.3 55 21.7 L 86 33.9 84 33.1 56 22.0

Zobraziť Produkt

Reálne Obrázky

Služby

Q&A

1. Ako sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

2. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

O Dopravu

1. Máme loď z tovaru ePacket(vrelo odporúčam), Čína Príspevok a Tapetujem.sk Štandardná doprava normálne.Pre Ázie, európy a Severnej Amerike, Oceánii, to bude asi 15-30 dní normálne, Južná Amerika, to bude o 25-50 dní.

2. ePacket patria Čína Príspevok, ale rýchlosť je rýchlejšie, sme veľmi odporúčame, ak vaša krajina k dispozícii ePacket.

3. Pre kupujúcich z ruštiny, prosím napíšte vaše celé meno(napríklad:Borovkova Alina Andreevna), inak pošta nebude dodať tovar k vám.

O spätnú väzbu

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, láskavo nechajte svoju pozitívnu spätnú väzbu a 5-star , a 5-star pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.

2. Ak nebudete spokojný našich produktov, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätnú väzbu,alebo otváracie akýkoľvek spor .

Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.Veríme, že komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Pohlavie Ženy
Číslo Modelu DW955
Názov Značky SONDR
Štýl Príležitostné
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Vzor Typ Prehoz
Výstrih V-Neck
Dĺžka Šiat Podkolienok
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Pletenie Bavlna
Pasu ríša
Rukáv Štýl Pravidelné
Silhouette A-Line
Dekorácie Tlačidlo
Sezóna Jeseň

Súvisiace produkty