55W Elektrické Pet Clipper Profesionálne Pet Grooming Auta Mačka, Pes, Zastrihávač Chĺpkov v Holiaci strojček Účes Stroj Nízke vibrácie nízka hlučnosť

€24.71

-19%

€30.51

Nový produkt

1 položky

Štítky: clipper psa vlasy, clipper pet, veľký pes nožnice, pes zastrihávač lili, clipper pet professional, hlavy nožnice psa, clipper pre psa, nožnice psov, Pes Zastrihávač Chĺpkov, pet kožušiny clipper.

55W Elektrické Pet Clipper Profesionálne Pet Grooming Auta Mačka, Pes, Zastrihávač Chĺpkov v Holiaci strojček Účes Stroj Nízke vibrácie nízka hlučnosť Popis Výrobku: Drevená rukoväť a plastové rukoväť rozdiel: 1.vyrobené z prírodného ružového dreva rukoväť, nie deformácie, nie krakovania, vysoká hustota a pocit ťažkých, drevená rukoväť, ako plastová rukoväť cítiť viac cítiť príjemne. 2. plastová rukoväť jednoduché deformácie a starnutia, použitie opotrebenie povrchu zobraziť čas, aby sa z nálepkou nosenie, farba, a postupne sa zväčšujú kvôli plastickej deformácie hluku.Annatto materiál rukoväť viac s pravej strane, s viac a viac svetlé, povrch dreva zabalené hnoja je viac zrejmé, má vysoký lesk.Annatto materiál pre prírodné izolácie absorbovať hluk. 3. drevená rukoväť môže absorbovať vibrácie motora, tam bude žiadne zjavné pri používaní špendlíky a ihly. 4.bzučiak na trhu v súčasnosti nie je antistatického plastu pre najviac časť, v použitie proces je jednoduchý, aby sa vlasy omrvinky adsorpcia na povrchu elektrický clipper.A mahagónového dreva zvládnuť po voskovanie liečby, nepremokavé mothproof menej prachu a nečistôt.údržba Vosk spracovanie dreva, údržba je veľmi výhodné, je zvyčajne môžete použiť mäkkú bavlnenú handričku na utieranie, leštenie povrchu, každé tri mesiace k dispozícii HeTaoRou vyutierajte povrch a mastnoty, voňavé a svetlé plochy.

Druh Psy
Čepeľ Titán A Keramické
Moc 55W
Zdroj Napájania Plug-in Elektrické
Poznámka Nenabíjateľné!
Číslo Modelu VS888-1
Veľkosť 160*38mm
Použitie Pet, pes,Dobytok, kone, králiky
Napájací Kábel O 2,9 m
Čas Nabíjania 8 Hodina
Rýchlosť motorových 6000RPM
Položka Druh Pes Zastrihávač Chĺpkov
Materiál Kvalitné červené drevo
Napätie 110-240V
Názov Značky baorun

Súvisiace produkty