100ks Osobné Hosť dar svadobné zdvorilosti a dary rýchlo dopravy pre spoločnosť DHL TNT UPS Fedmex

€151.19

-5%

€159.15

Nový produkt

1 položky

Štítky: 7 balón, minecraft papier, narodeniny nastaviť, balón hry, narodeniny tému, minecraft hračka, narodeniny hra, taška tnt, minecraft peňaženky, tnt.

100ks Osobné Hosť dar svadobné zdvorilosti a dary rýchlo dopravy pre spoločnosť DHL TNT UPS Fedmex

Je Skvelý Darček pre Pletie alebo Časť Darček .To je pre narodeninová párty, svadbu, večierok , svadbu a Dieťa Obrad .

Medveď packag veľkosť:9*6*3.5 cm medveď veľkosť:8.5*5.2*3.1 cm

Tlačidlo packag veľkosť:6.5*6.5*3.0 cm tlačidlo veľkosť:5.0*5.0*1.5 cm

Kačica packag veľkosť:5.9*5.9*4.6 cm hmotnosť:35 g

DOPRAVA:

1.Akceptujeme Alipay,Západ Únie,Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Budeme loď vašej objednávky do 3 -5 dní po platby vymazané.

3.Vo väčšine krát položka dosiahne väčšina krajín v rámci 6 do 15 pracovných dní.Na niektorých odľahlých oblastiach môže trvať aj viac ako 20 pracovných dní.

4.Ak nechcete prijímať položky po 30 dňoch, prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém.

VLASTNÁ:

1. Cena, ktorú ste zaplatili za položku vylučuje akúkoľvek colné daň.Naša spoločnosť nie je rameno všetky povinnosti v cieľovej krajine.

2. Zvyčajne sme označiť tovar je napríklad prehrávač media player/počítačové príslušenstvo(DAR/VZORKY) na obchodnú faktúru, a preto sa snažíme pomôcť minimalizovať alebo vyhnúť sa akejkoľvek GST alebo V. A. T alebo iné Dovozné dane, ale sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky, ako to je, závisí od vašej Krajiny?s Importovať Politiky.

3. Ak váš detail adresu patrí do vzdialenej oblasti regiónu, expresné budú náklady na vyššej, než je štandard.takže je potrebné pridať peniaze za to, prosím pochopiť.

4. Poplatky sa môžu vzťahovať ak je doručenie odmietol a poslal späť do našej Kancelárie.

ZÁRUKA:

1. I f stretnúť pacakge zničené ,d o t odmietol deliverd ,pretože sa vrátil bude stáť 3 čas cena za dopravu express ,nejaký čas sa vrátil poštovné cena je vyššia príliš veľa, než produkty, akonáhle budete dostávať tovaru.prosím, kontaktujte express spoločnosti a predávajúci pri f irst t ime.a získajte "tovar rozbité dôkaz ducuments" a "problém číslo", potom môžete získať náhradu škody od vyjadriť spoločnosti ,medzitým,vás poslať späť rozbité položky späť poštou, som sa bude meniť, nové alebo opraviť ho,Budeme platiť za návrat poštovné za poplatok.

2. I f quantit y je nesprávne,prosím cont act nás, zistíme dôvod, či plavba s express spoločnosti alebo továreň je chybou je,ak sa reálne chýbať ,Sme sa budú odoslané nedostatok produktov znova, alebo zaslané rovnaké množstvo nabudúce.

3. Ak položka je chybný, budeme ramenný JEDEN SPÔSOB nákladné a odoslaním nahradenie po obdržaní návratky.Alebo ponúknuť vrátenie peňazí (nezahŕňa prepravné) po prijatí do chybné položky.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Tapetujem.sk!

Spätná VÄZBA:

1. Necháme Pozitívnu spätnú Väzbu po prijať platbu, Prosím, nezabudnite nám dať a PÄŤ HVIEZDIČIEK na všetky Podrobné Hodnotenie Predajcu

2. Ak nie ste spokojní s vaše nákupné Skúsenosti,Prosím kontaktujte nás a získajte riešenie, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém pre vás, akonáhle je to možné,vďaka.

3. Poskytneme vám služby ako najlepšie, ako môžeme, spôsobiť spätnej väzby a je to, čo sa usilujeme o.Prosím, napíšte mi cez "Moje Správy" alebo "Mail" ak máte akékoľvek otázky o našich záznamov alebo vášho nákupu.

X&K Móde 7101lxr2094
Druh kačica/hruška/botton
Kategória Darček
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Názov Značky SHUANGLEDI
Príležitosti Narodeninová Párty

Súvisiace produkty