Bezpečné Šampón, Sprchovací Kúpanie Kúpele Chrániť Mäkký Klobúk Spp Pre Dieťa Umývanie Vlasov Štít Chrániť nastaviteľné Deti Kúpanie Sprcha Spp

€0.58

-42%

€1.01

Nový produkt

1 položky

Štítky: tvár štítom, , plastové sprcha, móda sprcha klobúk, spp rack, malá guľôčka, štít na tvár s klobúk, deti umývanie, 108 malá, detská kúpeľ spp, dieťa sprcha spp 3.

Nastaviteľná vaňa klobúk pre deti,deti,atď je k dispozícii pre 0-6 rokov dieťa Mäkké Eva materiálu a nové zlepšenie stye Chráni vaše dieťa alebo batoľa oči od šampónu a vody Pri umývaní, môže zabrániť upchatiu dýchacích, Aby šampón zábavný zážitok pre deti Ultra-soft, pružnosť je dobré, Keď umývanie vášho dieťatka vlasy, voda sa nedá spustiť na detskú tvár, Aby sa zabránilo šampónom a vodou sa dotýka detskej tváre a očí, a nalejte do ucho Materiál: EVA Živice Farba: Modrá, Ružová, Žltá Vhodné pre: Baby Deti 0-6 rokov Veľkosť: cca 37-42cm / 14.56-16.53 palcový (Elastické a nastaviteľné) Priemer: o 12-15 cm / 4.72-5.9 palcový Hrúbka: cca 3 mm / 1.18 palcový balenie obsahuje: 1PC Baby Sprcha spp 1. Platby

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby.Všetky platby uskutočnené na Tapetujem.sk sú spracované Alipay.

2. Prepravné Informácie

A. po celom Svete doprava s výnimkou niektorých krajín.

B. Sme procesu objednávky, včasné po zaplatení overenie.

C. dodacia lehota

i: ePacket Do USA: 7 až 15 dní

ii: Tapetujem.sk / Čína / Singapore Air Mail: Okolo 15-45 pracovných Dní.

iii: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus: Asi 20-60 Pracovných dní.Okolo 50-90 dní pre Brazíliu.

iv: Ak sa rozhodnete, DHL, alebo EMS, dodacia lehota bude okolo 6 až 15 pracovných dní.

D. Ak ste si nemali prijímať položky počas náš sľub času, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr.Niekedy to môže stretnúť výnimočné okolnosti, napríklad zlé počasie, dovolenka, zmena politiky, vzdialené miesto, atď.Pomôžeme skontrolovať a poskytne plnú náhradu, ak nechcete dostať pozemok konečne.

3. Návrat politiky

Ponúkame 100% službu, ak je výrobok poškodený alebo iný dodávateľ je problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre podrobnosti, len v priebehu 7 dní, potom, čo dostanete na položku a 30 dni vrátiť.Vďaka!

4. Spätná väzba

Odpoveď: Ak ste spokojní s našimi službami, prosím zanechať Pozitívna spätná Väzba a 5 Star DSR skóre pre nás!Sme veľmi vďační za vaše láskavé podporu.

B: Ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, mohli by ste prosím nedávaj nás negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu priamo?pretože sme naozaj chceli vyriešiť všetky problémy a poskytne vám príjemné nakupovanie pocit.Takže, mohli by ste, prosím, kontaktujte nás okamžite, cez správu.

5. Kontaktujte nás

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek podporu.To je naša radosť slúžiť pre vás!

Číslo Modelu 11011
Štýl Pevné
Funkcia Eco-priateľský
Veková Skupina Deti
Použitie Čistenie
Druh Materiálu Plastové

Súvisiace produkty