Domov Vrátiť Tlačidlo Menu Tlačidlo Flex Kábel Pre Samsung Galaxy S7 okraji G935 Dotyk ID Snímač Odtlačkov prstov Páse s nástrojmi Náhradný Diel

€2.84

Nový produkt

1 položky

Štítky: samsung s7 okraji stiahnutie režim, tlačidlo home samsung s7 okraj, samsung s7 okraji tlačidlo domov nálepky, galaxy s7 okraji tlačidlo domov kryt, tlačidlo samsung galaxy s7, tlačidlo domov s7, fotoaparát samsung galaxy s5, samsung s7 domov sklo, s5 senzor, tlačidlo galaxy s7.

Domov Vrátiť Tlačidlo Menu Tlačidlo Flex Kábel Pre Samsung Galaxy S7 okraji G935 Dotyk ID Snímač Odtlačkov prstov Páse s nástrojmi Náhradný Diel

POPIS 1. Náhradné diely pre zlomený/poškodenie/non-práca Home Tlačidlo Tlačidlo Flex. 2. Kompatibilný s: Samsung S7 Okraji G935 .

Poznámka: 1.Prosím, otestovanie funkčnosti pred použitím.

PLATBY

T/T , Western Union , Money Gram a sú akceptované.

ZOBRAZIŤ PRODUKT

DOPRAVA

Máme loď cez Čína Príspevok,HK Post, ePacket, EMS, UPS, DHL, FEDEX.

Objednávky zvyčajne lode von do 3 pracovných dní po obdržaní vašej platby.

NÁVRAT POLITIKY

1.V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

2. V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

3. Sme nebude poskytovať náhradné orrefund ak je položka sme dostali boli nainštalované(vrátane výrobkov prilepili s lepidlá),takže sa uistite, že tam nie je žiadny vzhľad rozbitiu a funkcia problémy s inštaláciou

Spätná VÄZBA

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!

O NÁS

I. Lesk (London) Limited Guangzhou Office (Guangzhou Redmya Te Co.Ltd.) nachádza Binjiang West Road,Guangzhou, Čína,najväčší mobilný telefón trhu s príslušenstvom sa nachádza v okolí.Môžeme dostať rôzne najnovšie produkty informácií a zdrojov na trhu každý deň.S 16 rokov mobilné telefóny, príslušenstvo a periférne predaja.Máme profesionálne obstarávanie tím, QC, a logistického tímu.E ach produkt je prísne testovaná stroje na kontrolu pred odoslaním.Prísne balík zabezpečuje kvalitu a bezpečnosť našich produktov.

Použitie snímač odtlačkov prstov
Položka 4 náhradný snímač odtlačkov prstov pre samsung galaxy
Položka 3 boton de inicio de samsung s7 okraj
Kompatibilné Značky Samsung
Položka 5 Dotyk ID Snímač Odtlačkov prstov Domov Vrátiť Tlačidlo Tlačidlo Flex
Položka pre samsung s7 okraji tlačidlo domov
Položka 1 snímač huella s7 okraj
Dizajn BAR
Číslo Modelu For Samsung Galaxy S7 Edge
Položka 2 pre samsung s7 okraji tlačidlo domov
Druh Tlačidlo domov flex kábel
Položka 6 náhradný snímač odtlačkov prstov pre samsung galaxy
Kompatibilné Pre Samsung Galaxy S7 okraji G935

Súvisiace produkty