Nepremokavé Trojkolka Motocykel Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém Bezdrôtový LCD Displej Vonkajšie Senzory netic Nabíjania

€43.39

-23%

€57.09

Nový produkt

1 položky

Štítky: lampy bluetooht, vlasy žehlička dieťa, displej mks dlc, džínsy chlapec stopy, ako točiť, karamel, vlasy žehlička kimeo, foshing tyč taška, svetlomety 2 hp, led čip 10 32v.

Nepremokavé Trojkolka Motocykel Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém Bezdrôtový LCD Displej Vonkajšie Senzory netic Plnenie Popis:1. Tlak v pneumatikách monitor používa lítium batéria pre napájanie a s 3 vonkajšie miniatúrne senzory.Snímač batérie je možné vymeniť a nainštalovať ovládač.

2. LCD panel prichádza s ďalšou mini USB netic nasávací port pre nabíjanie.3. S ľahký senzor, dizajn, nie je potrebné nastavenie, keď pneumatika sa pohybuje na dosiahnutie rovnováhy.

4. Monitorovanie teploty a tlaku s vysokou presnosťou.Displej 3 pneumatiky súčasne.5. Uložiť paliva, skontrolovať tesnosť, znížiť pneumatiky nosenie a vyváženie pneumatík tlak na zabezpečenie bezpečnej jazdy.

6. S RF bezdrôtová technológia monitorovania tlaku v pneumatikách systém môže automaticky alarm pod tlak vzduchu v pneumatikách a abnormálne teploty.

7. S dvoma tlak jednotky "PSI BAR" a dva teplota jednotky Celzia, Celzia voľby.8. Podpora pneumatiky pozíciu exchange funkciu.9. Snímač nepremokavé úroveň: IP5K4K.10. S FREESCALE čip a RENATA v nevýbušnom batérie.

Rozsah použitia:

Monitorovania tlaku v pneumatikách systém je vhodný pre vozidlá s tromi pneumatiky a maximálny tlak pneumatiky je menej ako 8bar.

Tlak Vzduchu V Pneumatikách Monitor Špecifikácie:

Pracovné napätie: 3.7-5V

Skladovacia teplota: -30 C-90 Celzia

Pracovná teplota: -30 C-85 Celzia

RF prenos frekvencie: 433.92 MH ± 50KHz

RF signál citlivosť: -90dbm

Režim displeja: LCD farebný

Svetlé sn prúd: ≤6mA

Čierna sn prúd: ≤4mA

Snímač Špecifikácie:

Životnosť batérie: 24 mesiacov

Pracovné napätie: 2.1-3.6 V

Skladovacia teplota: -30 C-90 Celzia

Pracovná teplota: -30 C-85 Celzia

Teplota rozlíšenie: ± 2 Celzia (25 Celzia)

Tlakový rozsah: 0-7.0 Bar

Tlak rozlíšenie: ± 0.1 Bar

Vodotesný hodnotenie: IP67

Prenos energie: ≤10dBm

Prenosová frekvencia: 433.92 MHz

Lítiová batéria: CR1632 (model)

Farba:Čierna

Materiál:ABS

Veľkosť:Cca 5x5cm

Obsah Balenia:

1* monitorovanie tlaku v Pneumatikách

3* Senzor

1* Snímač Otvorenia Kľúča

1* Malé Kľúča

3* Anti-theft Matica

1* Napájací Kábel

1* Svorka

1* Stentu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty