2020 iny bavlnené oblečenie set sa dieťa, batoľa, dievča, chlapec deti detská letná dieťa topy šortky roztomilý kreslený klasické tenké oblečenie Bežné

€8.07

-10%

€8.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: cassing huawei, kabát muž tesné, kniha rozprávkový deň, 2750 palcový tyer, caquito bikiny, kondenzátor 033f, acdc plagát ti, bi led lins h4, prípade kus a10.

Vitajte v našom Obchode

Náš obchod v špecializovaných v baby & detí produkty,ponúkame vysoko kvalitné odevy a spoľahlivé medzinárodné dodacej služby.Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete pomoc alebo máte akúkoľvek otázku,,sme veľmi radi, aby vám pomohol.Vysoká kvalita a Úplne nový 100% 2020 iny bavlnenej látky nastaviť dieťa, batoľa, dievča, chlapec, deti, dojčenská detské letné topy šortky roztomilý kreslený klasické tenké oblečenie Bežné veľkosť:6M 12M 18 M 24M 3T 4t-taktné 5T Hlavnú Farbu a štýl : ako je znázornené na ilustrácii je Nové v Móde, Materiál: Bavlna chlapec dievča dieťa krátky rukáv t-shirt

Pozornosť prosím

Prosím, pozorne pozrite si deti skutočnej výšky a veľkosti grafu pred nákupom/ponúk.Ďakujem.Ak vaše dieťa je silný alebo malé bacuľaté,odporúčame vám zvoliť väčšiu veľkosť,ďakujem.

Tip:veľkosť bude líšiť v dôsledku rôznych dávkach a metód merania, môže byť chyba 2-3 cm.To nie je kvalita problém, ďakujem za pochopenie.

Päť dôvodov, prečo si vybrať nás

1 vysoká kvalita česanej bavlny:Vysoko kvalitnej tkaniny,starať sa o hebkú kožu a zdravie svojich deti z nášho hlbokého srdca. 2 Roztomilý kreslený tlač miloval deti,ťažko fade alebo spadne. 3 Svetlé farby,Nádherné krajčírstvo,Elegantné vedenie, vynikajúce spracovanie. 4 Pohodlné oblečenie dizajn,vhodné pre deti tela, vhodné pre domáce a outdoorové aktivity. 5 Pohodlné na nosenie ,Osviežujúci a priedušná textílie,deti nebudú cítiť dusno.

Podrobný Popis

O chromatické Aberration

Všetky produkty v našom internetovom obchode sú skutočné zábery, ale vzhľadom na model fotoaparátu snímanie svetla, a nastavenia monitora, môžu byť niektoré rozdiely farieb, ďakujeme za pochopenie.

O Dopravu

My LEN loď položku na potvrdil, adresu, tak prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa, ,meno a priezvisko,telefónne číslo,psč, sú správne, pred zakúpením položky.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Prosím, skontrolujte tieto dodatočné náklady jasne pred objednávky.Package bude dodaný v čase hneď po zaplatení sa vykonáva,aj cez víkendy.

Veľkoobchod a drop shipping

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali v našom obchode.Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo.Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť vyriešiť.Prosím, nenechávaj neutrálne alebo negatívne spätné väzby bez akejkoľvek komunikácie.~~Ďakujem moc!!

O umývanie

Teplota vody by mala byť pod 30 stupňov Celzia, rovnako ako je to možné.To by nemalo byť namočené v čistiaci prostriedok na dlhú dobu.Umývanie rúk môže udržať oblečenie svetlých farieb a nemal by byť vystavený na slnku, pre veľmi dlhý čas.

Pohlavie chlapec dievča detské unisex dieťa batoľa
Farba biela modrá červená ružová žltá šedá zelená
deti handričku pre bavlna módne oblečenie pre chlapca, dievča dieťa
Uzavretie Typ ŽIADNE
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Vek 0 do 4 rokov
Položka Druh deti bavlnené tričko, šortky
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Hrúbka pravidelné oblečenie set sa
Golier O-Krku
Názov Značky ELFMYTH
Vzor Cartoon Oblečenie Set Sa
Rukáv Štýl Pravidelné
Materiál Bavlna
Vrátane t-košele a šortky 2 kusy
Príležitostné ležérne módne bavlna tee šortky
Vzor Typ Karikatúra
Vrchné Odevy Typ Šortky
veľkoobchod a zľavy Prosím, kontaktujte nás
Sezóna jar leto jeseň bavlnené tričko, šortky
Štýl cartoon bavlnené tričko, šortky
Veľkosť 12 M A 18 M 24M 3T 4T-TAKTNÉ

Súvisiace produkty