Jóga Väzu, Napínanie Pásu Nohy Rehabilitácia Popruh Plantárna Fasciitis Nohu Školenia Nohy Členok Spoločné Korekcie Traky nové

€3.85

-15%

€4.53

Nový produkt

1 položky

Štítky: Úsek, masáž plantárna fasciitis, pás jogy, plantárna fasciitis liečby, nohy úsek, nohy srd, úsek nástroj, masáže plantárna fasciitis, väzu úsek, hemiplegia.

Funkcie:

- Byť tiež nohy exerciser pás, strečing pre nohy, päty, Achilovej šľachy, hamstring, quadriceps, teľatá a viac.

- Keď ste úsek, si predlžujú vaše svaly okolo kĺbov, ktoré pomáha zvýšiť rozsah pohybu a zase, pomáha aby sa zabránilo zranenie.

- Úsek popruh poskytuje dodatočnú stabilitu počas bez cudzej pomoci sa tiahne a pózy.Vysoko účinné pre športovcov, tanečníkov, alebo pre fyzikálnej terapie.

- Existuje 6 slučky, aby sa zmestili rôzne cvičenia potreby, oblek pre jóga, balet, Pilates, cvičenie, športové tímy, relaxačné a flexibilitu prípravy.

- Špeciálne kapela zabráni úrazu a umožňuje postupné a jemné úseky, ktoré chránia vaše svaly a aby ste sa viac a viac flexibilné každý deň.

Špecifikácie:

Materiál: Oxford handričkou+Polyester bavlna

Package zahrnuté:

1 x Napínanie Pásu

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu /

Súvisiace produkty