65W PD 3.0 Plug And Play, Multi Protection Rýchlosť Univerzálny GaN Tech USB C Nabíjačka Prenosného počítača Nabíjacej Stanice na Stenu 3 Porty

€16.25

-29%

€23.21

Nový produkt

1 položky

Štítky: ikon napájanie, ares napájanie, pisen nabíjačku pd, nabíjačka telefónu, 65w gan, gan 356 som hrať, 65w nabíjačku pd, lvsun nabíjačku pd, hi tech, nabíjačka multi.

Funkcie:

1. 65W Power Doručenia: USB C nabíjačku čerpadlá von 65 wattov energie, aby si pre MacBook Pro 13" z 0 na 100% len 2 hodiny, keď

len jeden prístroj je pripojený k USB-C port.

2. Dynamické PD Nabíjania: sekundujú najnovšie dynamické zistiť, buď USB-C port, výstup pre plný výkon nabíjačky s

65W power delivery, keď sa používajú na jeho vlastné, A USB nabíjačkou môžete nabíjať pre tablety na 40W a ďalšie 2 USB Typ-C zariadenia, na 12.5 W súčasne.

3. Vysokorýchlostné Dynamické Výkon Alokácia: Inteligentne distribuuje 65W výkon, keď poplatky 3 zariadenia súčasne, aby všetky pripojené zariadenia získajte vysokorýchlostné nabíjanie, a aby váš stôl cleaner.

4. Rozšírené GaN Tech a Bezpečnosti Použitie: GaN power tech robí tento USB nabíjacej stanice byť menšie a maximalizuje účinnosť nabíjania,

vstavané bezpečnostné chrániť vaše zariadenia pred nadmerným prúd, prehriatiu a prebitiu.Poskytuje ochranu pred prepätím,

prepäťová ochrana, preplatok ochrany, elektrostatické ochrany, skratu, ochrana, prehriatiu ochrana.

5. Vysoko Kompatibilita: Ponúka rýchle nabíjanie všetkých vašich mobilných zariadení, ako sú tablety, notebooky, mobilné telefóny.Kompatibilné s

najnovšie zariadenia, vrátane iphone 11/11 pro/Xs/Xs Max/X/8/8 Plus, pre iPad Pro, GALAXY/pre Huawei/pre Pixel/HTC//pre Nexus a tak ďalej.

Špecifikácie:

Typ položky: USB C Nabíjačky

Materiál: PC Fireproofing Materiál+ABS

Farba: Čierna

Model: i8+

Konektor: NÁM Zástrčku, UK Zástrčku, EÚ Plug

Výstupný Výkon: 65W

Platné Protokoly: QC4.0, PD, /PD 3.0

Rozhranie: 2 Typ-C + 1 USB Rozhranie

Výstup: 5V/3A, 20V/3.25 A

Vstup: AC 100-240V, 50/60Hz

Veľkosť: Cca 66 x 39 x 32 mm/2.6 x 1.54 x 1.26 palcový(L x W x H)

Balenie Obsahuje:

1Pc x USB C Nabíjačky

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Druh Nabíjačka & Napájanie
Uplatňovať Rýchle Nabitie Protokolov USB PD
Pôvod CN(Pôvodu)
Max. Výstupný Výkon 65W
Výstupné Rozhrania Typ C
Názov Značky Woopower
Zdroj Napájania A. C. Zdroj
Certifikácie Kvality ce
GAN Áno

Súvisiace produkty