Nordic Geometrické Vankúš Modrý Zelený Prúžok Dot Grid Vlna Tlač Hodiť Vankúš Sofa Domova Krátke Plyšové Obliečky Na Vankúše

€2.30

-31%

€3.37

Nový produkt

1 položky

Štítky: malý gauč zahŕňa, príkaz krídlo, almohadones fundas, nordic plyšové hračky, kryt vankúš marockej, biela zelená vankúše, modrá srsť vankúš, dot grid notebook, dekor severskej, bicykel vankúš.

Vitajte na mojej obchod Nordic Geometrické Vankúš Modrý Zelený Prúžok Dot Grid Vlna Tlač Hodiť Vankúš Sofa Domova Krátke Plyšové obliečky na Vankúše Funkcie: Skvelý darček pre páry, priateľov, rodiny,atď; Neviditeľný zips na spodnej strane vankúš; Odolný materiál,dá vám pocit prírody a zadarmo; Domáce dekorácie pre kníhkupectvá,auto,kaviareň,kancelárie,domov,atď., Chrbát je pevný ecru farbe ako picture show.Špecifikácie: pre rodiny Sezóna: Jar,Leto,Jeseň,Zima Materiál: Krátke Plyšové Tvar: Štvorec Veľkosť: Cca 45*45 cm Balík v cene: 1 x Vankúš(bez Vankúš Vnútorné), Pretože veľkosť merania sú vyrábané ručne, tak tam môže byť 2-3 cm chyba Farby sa môže mierne líšiť vzhľadom k kalibrácie farieb jednotlivých monitor.Prevod: 1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palcový Obraz je zväčšený, aby zobraziť detail - pozri opis skutočnej veľkosti.Poznámka: 1. Obrázky zobrazujú sa iba niektoré vzorky, môže sa zobraziť odlišné štýly na objednávku; 2. Urobiť nás kontaktovať, ak existuje akékoľvek otázky,naším cieľom je, aby slúžila čo najlepšie.Ak ste spokojní,prosím, svetlo až 5 Hviezd.Poštovné: 1. Budeme expedovať produktov do 3-5 pracovných dní na systém potvrdí svoju platbu; 2. Ponúkame doprava zadarmo cez Čína Príspevok defaultly, ktorý za normálnych okolností trvá asi 25 -60 pracovných dní na doručenie; 3. Ak ste ešte nedostali položky po 60 dní od vašej úhrady, prosím, kontaktujte nás pre vrátenie; 4. Drop shipping: ponúkame drop shipping pre niektoré krajiny, pošlite nám váš klient je správne expedičné pridať, keď miesto poriadku; 5. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "poštovné a balné" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady náklady na zadanie požadovaných informácií; 6. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.Návrat Politiky: 1. Akceptujeme vrátiť. 2. Ak ste nespokojní so položky alebo položky prijaté v nefunkčné, prosím, kontaktujte nás pre vrátenie peňazí alebo odoslať na nižšie uvedené podmienky: vrátiť musí byť v pôvodnom stave, vráti nás do 7 dní, Kontaktujte & Pripomienky: 1. Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo on-line,Budeme radi pomôžu a snažiť sa dostať späť k vám do 24 hodín; 2. Vaša spokojnosť, naša snaha.Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke skončil.Ak ste spokojní s našimi položky a služby, majte na pamäti, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenie; 3. Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej satisfactoy a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

Kľúčové slová 1 Vankúš 45x45cm
Súbor Typ No
Kľúčové slová 4 obliečok domova
Kľúčové slová 5 obliečka na vankúš 45*45
Tvar Námestie
Vzor Typ Tlač
Štýl Žakárové
Použitie Book store,auto,kaviareň,kancelárie,domu atď.
Číslo Modelu MA0881/ro
Kľúčové slová 2 hodiť vankúš prípadoch
Technics Tkané
Vzor TLAČENÉ
Materiál Plyšové
Kľúčové slová 3 dekoračné obliečky na vankúše
Druh Hodiť Vankúš

Súvisiace produkty