Guľôčkové pero Mosadz Pero Ručné Podpis Pero Retro Pero Čistej Medi Pero Neutrálne Vody Pero Školské potreby Darček

€2.63

-21%

€3.33

Nový produkt

1 položky

Štítky: henna pero, starožitný kaligrafické pero, derma pero, kovové guľôčkové pero, meď pero, šaty zlatej ženy, mosadz kovové pero, šaty zlato velvet, mosadz písať pero, tráva guľôčkové pero.

Popis:

Jemne ručne mosadz guľôčkové pero , nie pokovovanie, bez akejkoľvek povrchovej úpravy s cieľom udržať svoju oringin textúry z mosadze sám.Ako plynie čas, bude oxidovať postupne a ponechajte ho s vintage vzhľad oveľa trvalé odvolanie.Píše hladko a jednoducho, hoden je vo vlastníctve.Vhodná pre seba alebo ako jemné darček pre vašich priateľov.Guľôčkové Pero len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Typ: Guľôčkové Pero Písanie Bod: 0,5 mm Dizajn: Zrkadlo/Matný Materiál: Kov Pero Dĺžka: dlhé: app.140mm/5.51 v skratke: app.117mm/4.60 v Hmotnosť: dlhé: app.50g krátke: app.40 g Farba: Zlato,ako zobrazuje obrázok Množstvo: 1 Ks

Napíšte život, cítiť plameň snívanie a cítiť okamihu, tanec,záznam nádherný čas,keď všetky romantiky je ďaleko preč,večnosť je vždy k dispozícii.

0,5 mm Jemné Nib,pero jemné, hladké písanie.

KOVOVÁ KONŠTRUKCIA: Vytvorený z odolné a robustné kovové s krásnym matný povrch.Štandardné bod, hrúbka 0,5 mm dáva vám hladké písanie skúsenosti.

SKVELÝ DARČEK: Naše Kovové štýlový/klasický dizajn, kvalitné, cenovo príjemný guličkové pero, je ideálny darček pre právnikov, realitné, profesionálne obchodné alebo úradu alebo udalosť, college činnosti.

Písanie Bod 0,5 mm
Materiál Kov
Vymazateľné Alebo Nie No
Druh Guľôčkové Pero
Novinka Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Office & Škole Pero
Číslo Modelu RL-MP101
Názov Značky PrayCat

Súvisiace produkty