Žltá W=30 mm L=66Meter, Jednu Stranu Lepené Izolačné Mylar Pásky pre kondenzátory, Balenie

€7.45

Nový produkt

1 položky

Štítky: vzor bavlna mužov ponožky, vzorované knihy prípade mi 3, vzorované jasné, samolepky, vzor vankúš ježko, blahosklonný auto obočie, vzor vystužené ponožky, vzor silikónové zvieratá, vzorované 4 vrstvy ceruzka, hliadka detské letné šaty.

Žltá W=30 mm L=66Meter, Jednu Stranu Lepené Izolačné Mylar Pásky pre kondenzátory, Balenie

Na predaj je 1 role pásky, prosím, vybrať si správnu farbu, ktorú potrebujete.

Šírka: 30 mm Dĺžka: cca 66 m Hrúbka: cca 0.06 mm

Viac ako 2 ks v 1 kúpiť si viac ako 5% z Moe kúpiť získať ďalšie zľavy, veľké quanity, prosím, kontaktujte.Poplatok za prepravu s online sledovanie Č. 48 hodín lode von

mnoho farieb pre váš výber.Vysoká teplota, napätie odolať.Oheň dôkaz, anti lepidlo voľné, anti rozpúšťadlá, starnutiu odolnosť.Široko Použitie pre elektronickom priemysle, izolačné pack pre transformátory, motory, kondenzátor, cievka a dual-frekvencia napájania

Ideálne pásky aplikácii teplota 70°C do 100°C 21°C to38°C).Ak chcete získať optimálnu priľnavosť, lepenie povrchy musia byť čisté, suché a dobre zjednotené.Pevnosť je závislá na množstvo lepidla-na-povrch kontakt vyvinuté.Firma prítlačný pomáha rozvíjať lepšie lepidlo kontakt a zlepšuje pevnosť.

DÔLEŽITÉ!Picutre len pre referenčné, naozaj páska je podľa skutočná šírka pásky, vďaka.Žltá časti na obrázku je pre pomôcť odfotiť, nie sú zahrnuté do predaja.Môžeme znížiť, ako svoju požiadavku iné šírky.Vysekávanie prijať s MIN.

1x pásky

Číslo Modelu Mylar Pásky
Názov Značky RP Spoľahlivé

Súvisiace produkty