Vysoká Kvalita Strieborná Modrá Farba 316l Nerezovej Ocele Kríž Byzantskej Náhrdelník s Príveskom, Top Kvalita za Dobrú Chuť Mužského Darček

€6.86

-9%

€7.62

Nový produkt

1 položky

Štítky: striebro rozhovor womens, thinkstation s30 cenu, xiao redmi 3 m kryt, školenia plienky uterák, lesné zviera vankúš, školenia latinskej oblečenie, striebro, meď mmcx 3 5, yamaha malé outboards, školenia gumy 208 cm.

Materiál : Najvyššia Kvalita 316L Nerezovej Ocele

prívesok: 50 mm*32mm

Reťaz: môžete zvoliť, či sa majú alebo nemajú reťaze

Stav: Vysoká Kvalita a 100% Zbrusu Nový

Spokojnosť Zákazníka

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

1. Ak balík je na konci ochrany obdobie, môžeme odložiť to na vás.

2, produktu farba striebra je farba nehrdzavejúcej ocele sám, zlatá/čierna/rose gold je farba vákuové pokovovanie

3, ak je to kvalita výrobkov problém, budeme mať vrátiť a vrátenie kanály, prosím neotvárajte sporu priamo, pobyt 1-2 hviezdičky hodnotenie.

Informácie o doprave:

Zvyčajne, sme loď objednávky do 24 hodín po obdržaní platby.Máme loď na celom svete Hongkong normálne air mail, to zvyčajne trvá 30-50 dni, aby sa dospelo, ale niekedy môže to trvá alebo o viac ako 30 dní(môže to ovplyvnené pošta, vlastné alebo počasie, ect).Ak položiek ešte nemal prísť si po 30 dňoch, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť problém pre vás pripravujeme!

Chcete získať rýchlo?Ak je vaša objednávka viac ako $200, budeme loď položky pre vás EMS zadarmo, ktoré položky sa dospelo ste v 5-7 dní !Ak vaša objednávka nedosahuje tento štandard, ale môžete očakávať, že položka dodaný rýchlo, jednoducho, neváhajte a kontaktujte nás, len ďalších pár dolárov sú povinné!

Farba Niekedy tam možno niektoré farba rozdiel spôsobený tým, že niektoré dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie,nastavenia fotoaparátu a tak,ak ste si nie istí, že pred nákupom,kontaktujte nás, prosím,avšak, ak si myslíte, že položky, ktoré ste obdržali v nesprávnej farby,prosím, nasnímajte fotografiu a pošlite nám ich,dáme vám o spokojní odpoveď čo najskôr.

Návrat Politiky

Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 7 dní po obdržaní.

Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar.

Budeme swap pre dobrý na sklade, dostupnosť, alebo preplatiť.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba.Vďaka vopred!

Ak nie ste spokojní s našimi tovaru alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba,budeme sa snažiť, aby slove problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

Prívesok Veľkosť 50mm*32mm
Farba Strieborná Čierna
Číslo Modelu 2023X054
Funkcia ŽIADNE
Tvar\vzor kríž
Štýl punk
Pohlavie MUŽI
Jemné alebo Módne Móda
Kompatibilita ŽIADNE
Kovy Typ Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Materiál 316L Nerezovej ocele
Názov Značky Babička Chic
Položka Druh Náhrdelníky
neckalce veľkosť 6 mm Široký
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Reťazec Typu Odkaz Reťazca

Súvisiace produkty