100 Kvet Mať jemné deň Svadobný Dar Box Veľké Potraviny Obal Papierové Krabice,6 Cupcake Cookie Čokoládová Torta Balenie Box F052302

€79.69

Nový produkt

1 položky

Štítky: farebné cupcake box, crystal box cupcake, motýľ cupcake box, tlač cupcake box, vlastné cupcake box, farebné cupcake box, induvidual cupcake box, kittu cupcake box, monštrá cupcake box, predaj cupcake box.

Kvet Mať jemné deň Svadobný Dar Box Veľké Potraviny Obal Papierové Krabice,6 Cupcake Cookie Čokoládová Torta Balenie Box Funkcia: - 100% Zbrusu Nový - Skvelé pre festival,párty,svadba candy darčekovej krabičke - Čerstvé farby - Ideálna na balenie cukroviniek/biscuit/remeselné výrobky Špecifikácie: - Počet:1 lot(100ks) - Farba:podľa fotografie zobraziť. - Veľkosť:21. 5cmx14. 5cmx5cm / 8.46"x5. 70"x1. 96"(palce)(cca) - Materiál:Papier (350gsm) PS: Toto je cena, skrinky, neobsahuje Karty a dekorácie. Medzinárodná doprava

Sme zvyčajne do 24-72 hodín na spracovanie vašej objednávky, ale vzhľadom na rôzne vlastné zákony a medzinárodné mailov, sme nemôže zaručiť, čas doručenia. Medzinárodné poštu-objednať, prosím, aby takmer 4 týždne dátumu expedície. Sme tiež slúžiť medzinárodnej objednávky na urýchlené služby. Ak potrebujete rýchle dodanie, kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete získať pomoc. To spôsobilo, že všetky nepríjemnosti, ktoré sme sa ospravedlňujeme.

Platobné podmienky

Väčšinou: EMS: 5-14 dní. UPS / DHL /FedEx/ TNT: 3 až 7 dní. Hong Kong Post/Čína Príspevok: o 30-90 dní.

My len loď na Alixpress adresu. Prosím, uistite sa, že vašu platbu predtým, v Alixpress adresu a dodaciu adresu zápas.

Záruka a vrátenie

Ponúkame 1 rok záruka. S dôverou kúpiť!

2. Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

3. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

4. Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

5. Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na krabici alebo štítok sa vrátil v roku. Druh Poznámka

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore , nepleťte si ich pre ďalšie poplatky za dopravu.

je to. Nepýtajte sa nás o pomoc v prípade zanechania negatívnu spätnú väzbu, ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nás. Snažíme sa odpovedať na všetky správy.

Číslo Modelu F052302
Vzor ŽIADNE
Materiál Lepenky
Farba ako zobraziť
Príležitosti Výročie

Súvisiace produkty