YuryFvna Moderné Abstraktné Zlato Panther Geometrické Sochárstvo Živice Leopard Socha Voľne Žijúcich Živočíchov Dekor Darček Plavidlá Ornament Príslušenstvo

€17.96

-34%

€27.63

Nový produkt

1 položky

Štítky: planchette živice plesní, leopard socha, panther živice biela, živica panther hlavu, Zlaté Leopard, figurín formy živice, zlato panther brošňa, dekor zlatého panther, solid gold panther, leopard živice socha.

Téma: Leopard socha Veľkosť: 31 cm*9.5 cm*8 cm/12.09"x3.71"x3.12" Farby: Zlatá Materiál: Syntetické živice Package zahrnuté: 1x Leopard figúrka Funkcie: 1. Je vyrobená z ekologicky živice materiálu; 2. Je to jedna z najobľúbenejších foriem práce v dnešnej dobe.V porovnaní s drahými zbierok, zdá sa, jednoduché a čisté.Práve naopak, získal priazeň spotrebiteľov.To môže zvýšiť dom,kanceláriu, atď.štýl a chuť domov dobre; 3. Skvelé pre nového majiteľa domu,svadby,Narodeniny,Vianoce,Yoga studio, atď.ako darček; 4. Balenie: polyfoam a bublina taška na ochranu ich dobre.

1. Drop shipping a veľkoobchodné objednávky sú podporované.Veľkoobchodné objednávky: prosím, láskavo kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny.Drop shipping objednávky: prosím, láskavo nechajte poznámky z drop shipping objednávky vo vašej objednávke,takže naše colleauge mohli vidieť, že a nebude obsahovať faktúra a naše uchovávať informácie, a pod. 2. Ako to mám urobiť, ak sú položky, ktoré je poškodené alebo chybné, alebo menej, alebo sa mi nepáči?Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než písať recenziu a otváranie sporu.Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky pre vás. 3. Je tam všetky dane colný?To je základné povinnosti občanov na zaplatenie dane podľa miestneho práva.Venujte prosím colné daň podľa miestnych politík.Vďaka!

Tému Zviera
Materiál Pozlátené
Štýl Moderné
Použiteľné pre Doma,v Kancelárii, dekorácie,darčeky
Iné domáce dekorácie doplnky,home decor
Druh Leopard Sochárstvo,Leopard Figúrka,Leopard socha
Názov Značky YuryFvna

Súvisiace produkty