Nordic sklenenú guľu železa luster osvetlenie crystal visiace lampy, led steny mesiac lampa listry cocina accesorio lamparas de techo

€99.98

-19%

€124.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: crystal ball vleky, lesknúce krištáľová guľa, crystal bmw svetlo, žonglovanie lopty svetlo, crystal ball grid, hviezdy loptu svetlo, spikey loptu svetlo, crystal svetelné gule, fuzzy loptu svetlo, dekor loptu svetlo.

Špeciálna Ponuka pre nových produktov na trh Jednoduché moderné osvetlenie creative móde stropné svietidlo hosťom lampy Hala jedáleň, spálňa štúdia osobné kolo osvetlenie lampa šokujúce Cenu! ¥220 Rush kúpiť teraz LED luster reštaurácia osobné lampy post-moderné tvorivé l-line obývacia izba svetlá umenie atmosféru jednoduché spálňa osvetlenie šokujúce Cenu! ¥195 Rush kúpiť teraz tuowei Osvetlenie LED stropné svietidlo teplé výtvarné umenie post-moderný jednoduchý spálňa reštaurácia svietidlá nástenné svietidlo šokujúce Cenu! ¥25 Rush kúpiť teraz post-moderný jednoduchý LED stropné svietidlo osobné tvorivé obývacia izba lampa atmosférických spálňa knihu na čítanie reštaurácia osvetlenie šokujúce Cenu! ¥48 Rush kúpiť teraz zľava TW-X8808 sezónne izba jiafan jedáleň, obývacia izba domácnosti luster Nordic šokujúce Cenu! ¥55 Rush kúpiť teraz nové jednoduché spálňa stropné svietidlo Nordic ultra-tenké 2020 led atmosférických obývacia izba izba štúdia lampa šokujúce Cenu! ¥216 Rush kúpiť teraz nordic LED stropné svietidlo okrúhle jednoduché, moderné spálne čítanie tvorivé osobnosti iny obývacia izba lampa spálňa štúdia šokujúce Cenu! ¥265 Rush kúpiť teraz hot predaj odporúča reštaurácia, domáce luster veľkosť kontaktujte zákaznícky servis kancelárska budova okno office šokujúce Cenu! ¥35 Rush kúpiť teraz nordic post-moderný jednoduchý uličkou LED stropné svietidlo chodby, predsiene lampa balkón lampa schodisko, hala lampa šokujúce Cenu! ¥10 Rush kúpiť teraz bezhlavého lampa luster jednoduché moderné reštaurácia, bar počítadlo kaviareň lampa s oblečením jedno-na čele kolo tvorivé osobné luster šokujúce Cenu! ¥196 Rush kúpiť teraz

ďakujeme vám za vašu pozornosť a lásku.Budeme úprimne ponúkame vám vysoko kvalitné a cenovo dostupné výrobky a služby, dúfal, že sa vám priniesť uspokojivé a príjemné online nakupovanie skúsenosti.

1: kupujúci by mali pozorne prečítať popis výrobku a poštovné description aby sa zabránilo zbytočné problémy a nedorozumenia, rešpektovať navzájom práce úspechy a vyhnúť nie kúpe produktu.

2: Dodávka po zaplatení alebo Alipay transakcie, sme sa dodať tovar v čase po obdržaní vašej platby

ak potrebujete banka platbu, prosím, kontaktujte ma a získať banka číslo karty.

3: Prosím pôsobnosti peniaze hneď, ako je to možné a obráťte sa na zákaznícky servis.

Všetky lampy a svietidlá v našom obchode boli označené ako Nízke a jasne označené.Prosím, nenechajte výhodné

o obrázky všetky obrázky produktov sú prijaté v naturáliách.Vzhľadom na farebný rozdiel jednotlivých monitorov, farba výrobkov sa vzťahujú na skutočný produkt.

Lampa inštalácie lampy a svietidlá patria elektrických výrobkov.Pre zaistenie bezpečnosti, prosím, nainštalujte ich pod vedením elektrikári.

Spôsob platby s cieľom zabezpečiť väčšiu bezpečnosť pre kupujúcich a predávajúcich, odporúčame používať Alipay transakcie, že je, pričom platba na Taobao na dokončenie transakcie.Ak nemáte Alipay, môžete kontaktovať jej vlastníka, rokovať iné platobné metódy.

Dodacia lehota do 48 hodín po platby, a naplánovaný je platba 3-15 dní.

Spôsob dopravy lampy a svietidlá sú krehké a nemôžu byť odoslané obyčajnou poštou.Môžu byť zaslané expresné doručenie.Všeobecne platí, že mestá môžu prísť do 3-5 dní.

Nákladná mať zisk našom obchode je veľmi malé, kupujúci nesie náklady na dopravu, prosím ťa, odpusť mi.

po-predajný servis

Naše pôvodné sľuby: 3-ročná záruka.Od dátumu nákupu, ak výrobok má elektrické zlyhanie problémy pri normálnom používaní, môže získať tri roky záručný servis (okrem zdroja svetla), a rozsah záruky je obmedzená na opravu alebo výmenu vadných častí.

Nemôžete vychutnať záručný servis za nasledujúcich okolností:

A. škody spôsobené nesprávnym použitím a inštaláciou napájací zdroj;

B. Poškodenia spôsobené nesprávnym používaním alebo nesprávnou opravou alebo modifikáciou.

C. Škody spôsobené nesprávne alebo nešetrným používaním nevhodného príslušenstva.

D. Škodu spôsobenú iné nehody.

Popis tovaru prijatie

Doprava poškodenia metóda:

1. Nebezpečenstvo škody na prepravu znáša nás!Je dobré, že sme vám doručili tovar na vás!Je však predpoklad je, že keď sa prihlásite na tovar, musíte najprv otvoriť okno pre kontrolu pred podpisom za tovar.Ak akékoľvek poškodenie je zistené počas inšpekcie, prosím, kontaktujte nás na mieste (13266272766)!

2. Podpisovanie za to znamená, že tovar prišiel v rukách, v dobrom stave!Prosím, byť opatrní, aby prihláste sa na to!Sme plne zodpovedný za škody, ktoré zistil pri prihlasovaní na to: bez poštovného a príslušenstvo poplatok tvoria náhradné diely pre vás v minulosti!

3. Ak sa prihlásite bez pohľadu na tovar, ak zistíte poškodenie po podpise, je na zodpovednosti zákazníka!Ak sa zistí poškodenie až po prihlásení sa pre to, prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po prihlásení sa na to, snímať fotografie a posielať ich do nás, a budeme opraviť ich pre vás.Príslušenstvo áno, ale nákladné zaplatenej v minulosti sa vypláca Mail kupujúceho!

4. Ak máte akékoľvek problémy po prevzatí tovaru, prosím, kontaktujte nás do 48 hodín, aby sa ich vyriešiť!Od dátumu doručenia, ak nie je námietka 48 hodín po prijatí, predvolené výrobku boli zaslané nepoškodené.Ak to trvá 48 hodín nájsť problém, som nemal byť zodpovedný!Prosím ťa, odpusť mi!!

Tienidlo Farba Červená
Zdroj Napájania AC
Počet svetelných zdrojov 1
Prepnúť Typ Senzor
Povrch Kartáčovaný Nerez
Osvetlenie Priestoru 15-30square metrov
Technics Á
Číslo Modelu 5
Štýl Moderné
Názov Značky DEEVOLPO
Typ Inštalácie Kábel Prívesok
Materiál Hliník
Je Stmievateľné No
Miesto Hotelová Izba
Záruka 5
Základný Typ e27
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Napätie 90-260V
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Certifikácia ce

Súvisiace produkty