Anti-theft Bold Legovanej Ocele Chain Lock Opotrebovaniu Vykĺbené Zámok Core Chain Lock Pre MTB Bicykle Cestné Bicykle, Kolobežky, Motorové

€10.48

-28%

€14.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: zámok skúter, reťaz na uzamknutie, visiaci zámok na bicykel, bike zamky u, zámok u, požičovňa key lock, anti theft reťazca, bicykel pre zámok, cyklistické reťazca zámok, bicykel košík.

Anti-theft Bold Legovanej Ocele Chain Lock Opotrebovaniu Vykĺbené Zámok Core Chain Lock Pre MTB Bicykle Cestné Bicykle, Kolobežky, Motorové

Odrážky:

1、Zabrániť Kradnúť: rozšírený reťazové zámky poskytuje viac priestoru.Zamykanie na pevný objekt, aby sa zabránilo byť zrušené a odcudzenia.

2、Anti-násilie Odblokovanie: Vyrobené z bold legovanej ocele, reťaz je anti-rozbiť a anti-strihanie, bezpečnejšie používať.

3、Anti-technológia Odblokovanie: medi polmesiaca zámok jadro je pribrala a vykĺbené, takže vzájomné odblokovanie sadzba je málo.

4、Vysokej pevnosti Materiálu: reťazca je aktualizovaný.Je vyrobený z predĺžil a pribrala vysokej pevnosti legovanej ocele, viac praktické.

5、Položka Funkcie: cyklistické reťazca funkcie pribrala a rozšírené reťazca, tvrdené spracovanie, bezpečnostný zámok core, pevný a opotrebovaniu výkon.

Špecifikácia:

Meno: Anti-theft Chain Lock

Materiál: zliatina ocele + meď zámok core

Veľkosť: cca 0,6 / 1.2 metrov

Farba: čierna

Balenie Zoznam:

chain lock * 1

Farba
Názov
Druh Iné
Veľkosť
Materiál Iné

Súvisiace produkty