Magnet Robot, Raketa Magnetické Stavebné Bloky Nastaviť Hračky Pre Chlapcov Stohovanie Roboty Logická Hračka

€6.78

-50%

€13.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: clicbot robot, robbot, magnetické abs zámok, magnetické veľké bloky, robot hračka, blok rakety, tehla rakety, magnetické bloky štvorcov, launch rocket, modrá poly.

Magnetické Roboty Budovy Set je Robot, s 7 kusov stavebné bloky rôznych tvarov a veľkostí.Mix a zápas tieto kúsky budovať a vytvárať nové roboty s rôznymi charakteristikami a atribúty, znova a znova

STONKY VZDELÁVANIA

Magnetické Roboty pomáhajú deťom pripojiť k ich myšlienkových procesov a ďalej rozvíjať svoje schopnosti myslieť slobodne.Pomôcť naštartovať ich kognitívne schopnosti, motorické zručnosti a zlepšiť svoju kreativitu & koncentrácia

SMART DARČEK

Magnetické Roboty sú farebné, atraktívne a doplnkových vzdelávacie hračky pre deti od 3 rokov a vyššie.Umožniť, aby sa vaše deti stráviť kvalitný čas s radosťou.Ideálne darčeky na deň Vďakyvzdania, Vianoce a ďalšie.

MIX & MATCH

Každý Magnetické Robot prichádza s 7 stavebných blokov.Zbierať toľko Roboty, ako sa vám páči a začať zažiť nekonečné creativities keď si mix a zápas stavebné bloky.

DÔVERYHODNEJ ZNAČKY

Tento hračky sú vyrobené z vysoko kvalitných, ekologických a odolné materiály, s trend riadený dizajn, skvelá hodnota a za prijateľnú cenu.

Materiál Plastové
Veľkosti Bloku Micro stavebným、Veľký stavebný kameň(>1 cm)
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Plastové Typ ABS
Pohlavie Unisex
Certifikácia 3C
Názov Značky FREECOLOR
Upozornenie ŽIADNE
Druh Bloky
Čiarový kód No
3C Druh
Číslo Modelu 2020061506

Súvisiace produkty