1Pcs Signál Okien Kľúča Vozidla Signál Okien Tlačidlo Puzdro Peňaženky Organizátor Gazdiná Pokrýva Kľúčové Holde pre Tesla Auto príslušenstvo

€0.93

-14%

€1.09

Nový produkt

1 položky

Štítky: 2021 tesla model 3, 3 model, 3 tesla, Model3, rádio tesla, model 3 tesla batožinového priestoru, kryt tesla model 3, model3 tesla, displej tesla, nálepku tesla.

Popis:

špecifikácia:

Materiál: šetrné k životnému prostrediu uhlíkových vlákien

Farba: Čierna,Ružová,hnedá

Funkcia: rfid informácie anti-skenovanie / anti-rádio úniku informácií / tienenie vozidla tlačidlo signál

Veľkosť: Krytu veľkosť: 14*10 cm, otvor veľkosti: 20*10cm

Hmotnosť: 40 g

Štruktúra: 1 auto kľúča alebo karty pozícia, 1 kľúč reťazca krúžok

Funkcie: zahraničného obchodu štýl, štýl je jednoduchý a elegantný, pomocou uhlíkových vlákien materiálu, vnútorná rfid tieniace tkaniny, 100% tienenie kľúča vozidla signál.

Fyzické Komentáre: kľúčom je jednoduché a praktické, veľkosť je mierny, osobnosť nie je nenáročný, na suchý zips je plne lepené, v kľúčenke hladko odkazy auto kľúč, kľúč môže byť ľahko vymenený vo vnútri a mimo kľúč, taška na ochranu vášho auta bezpečnosti.

Údržba metóda: utrite s vodou, alebo malé množstvo čistiaceho prostriedku, možno nie, čistiareň, expozície, žehlenie, mangľovanie.

Špecifikácie:

Tam sú dve vrstvy v produkte:

1. Keď je mobilný telefón umiestnený vo vonkajšej vrstve, môže znížiť žiarenie niektoré mobilné telefóny a nemá vplyv na telefónne spojenie a textovej správy na mobilný telefón;

Po druhé, mobilný telefón umiestnený vo vnútornej vrstve, na ktoré sa vzťahuje, nie len môže zabrániť elektromagnetického žiarenia z mobilného telefónu na ochranu ľudského zdravia, ale tiež môže štít mobilný telefón signál, tak, že mobilný telefón je v "sleep" štátu, outsideri nemôže dostať cez vyhnúť strmene, že odpovede na telefón, a môže tiež zabrániť zneužívaniu.Dajte si voľný čas.

3. Naše bežne používané keyless starter auto, po kľúča vozidla je umiestnené v tienenie taška po parkovanie, kľúč signál bol zablokovaný, aby sme mohli bezpečne opustiť auto, a nebojte sa o zlodeji pomocou high-tech znamená ukradnúť auto.

Package Zahrnuté:

1* kľúča vozidla tienenie taška

Druh Iné
Druh Materiálu šetrné k životnému prostrediu uhlíkových vlákien
Funkcia rfid informácie anti-skenovanie / anti-rádio úniku informácií / shi
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky AUTO-partment

Súvisiace produkty