Drevo Barbecue Omáčkou Kefa na GRILOVANIE Basting Mop Gril Basting Kefa na Grilovanie, Kuracie Nohy, Krídla, Zeleniny,Atď.

€6.39

-19%

€7.89

Nový produkt

1 položky

Štítky: bbq kefa, drevo na grilovanie, bbq dreva, kefa variť, jedlo rukoväť, kefa gril, teplo niť, gril kuchyňa, bbq kefa dreva, príslušenstvo na grilovanie.

Drevo Barbecue Omáčkou Kefa na GRILOVANIE Basting Mop Gril Basting Kefa na Grilovanie, Kuracie Nohy, Krídla, Zeleniny,Atď. 1. VEĽKOSŤ PRODUKTU:Hladký-povrch dreva rukoväť,dostatočne dlhé a pevné,robí pútavým jednoduchšie a vedenie ruky preč od horúci gril.Veľmi jednoduché čistenie,stroj umývateľný alebo ručné umývanie.

2. MATERIÁL:mp je vyrobená z vysoko kvalitného dreva a hlavy vyrobená z bavlnených vlákien,veľmi savé a flexibilné.Má dosť obľúbené omáčkou a rovnomerne coats mäsa.

3. JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA A ČISTENIE:Špeciálne závitové rukoväť dizajn.Rukoväť s niťou konektor sa pripojí k mop hlavu.Umývanie s misky na mydlo a suchý vzduch,alebo jednoducho umiestniť ich v umývačke riadu.

4. IDEÁLNA VOĽBA PRE GRILOVANIE:basting mop udržať grilovanie vlhké,naliať to s aróma pri varení.Veľký pridať omáčkou,marinate,alebo tenderizer gril alebo dymu, rebrá,hrudná kosť,kuracie a bravčové mäso.

5. VHODNÉ PRE: Veľmi vhodné pre grilovanie a šíri omáčky na rôznych mäso a zeleninu a pečivo kefy používa sa ako maslo, pečivo!

Farba: Farba Obrázok

Materiál: Drevo + Bavlnenej Nite

Veľkosti: Mp Dĺžka: 55 cm

Obsah Balenia:

1 x BBQ mp

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Druh Odtieň Plachty & Krytu Sietí
Plachty Materiál Oxford
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu bbq mp
Plachta Dokončovacie Nie Potiahnuté

Súvisiace produkty