Vysoko kvalitné Hodinky Pracka 20 mm/22mm/24mm/26mm Ocele 316L Kartáčovaný Leštené Pvd Spona pre Panerai PAM Sledovať Band

€15.09

Nový produkt

1 položky

Štítky: hodinky panerai, panerai luminor marina sledovať cenu, 24mm panerai popruh, pam hodinky, luminor hodinky panerai, nissan patrol y61, panerai gumy, DC24V, 316L Nerezovej ocele, panerai radiomir.

O Našej Služby: podporujeme Poklesu prepravy a Veľkoobchod.Mohli by sme označiť balík ako DAR a nárok na nižšiu cenu pre vás.Zvyčajne sme predávať naše výrobky bez maloobchod balík, prosím, na vedomie, že sa pred kúpou.Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb,pls, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a rozumné rady,pridanie našom obchode do zberu a nákupný košík .mohli by sme ponúknuť viac zľava pre vás.S Pozdravom.Pozornosť Na Ruských Priateľov: 1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby.:) 2. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny.Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené! 3. Nie sme zodpovední za SVOJU CHYBU.

Stav Nový bez značky
Číslo Modelu P1
Kapela Druh Materiálu Kožené
Položka Druh Watchbands
Spona Typ pin pracka
Kapela Dĺžka 20 cm

Súvisiace produkty