Veľkoobchod 3D Slnečnicové Pole Samolepiacich Umývačka riadu, Chladnička Zmraziť Samolepka Dieťa je Umenie Chladnička Dverí Kryt Tapety

€11.78

-32%

€17.58

Nový produkt

1 položky

Štítky: eid mubarak riad, s239, dámy top s krátkymi predné a dlhé späť, modrá čipky materiál, koktail party set, umývačka riadu dvere, mosadz vlasy, vzduchu balón nálepka na stenu, eid el adha, estor.

CHLADNIČKA & UMÝVAČKA RIADU NÁLEPKY

Vlastné Veľkosti K Dispozícii!

Odolné, nepremokavé nálepka je ideálnym chladnička & umývačka riadu dekorácie riešenie zároveň poskytuje ochranu povrchu a umožňuje, aby nedostatky, ktoré sa maskuje.Môžete ľahko použiť sami .Skúste to a uvidíte, že nové interiérové stojany otvoriť pred vás!

Použitie Pre: Umývačka riadu,Top Mráz,Spodnej Zmraziť,bok po Boku Zmraziť,francúzsky Mráz,Mráz Strane a iné hladký povrch miesto.

Jeden List :

XS: 60X66cm 23X26inch ( Pre Umývačky riadu)

S: 60X150cm 24X59inch

M: 60X180cm 24X71inch

L: 100X180cm 40x71inch ( bude rozdelené do 50X180cmX2pcs)

Čistenie: suchú handričku.

Inštalácia Sprievodca:

Nainštalujte tlače od zhora nadol,začínajúc z ľavej strany.Postupne odstrániť podklad od vrchu dole a jemne natiahnuť list.Medzitým,zatlačte na materiál na odstránenie akýchkoľvek vzduchových bublín.--Najlepšie je to urobiť s stierkou.

PLATBY: 1. Akceptujeme Alipay, Paypal,Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3. Ak nie je možné pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.Platby musia byť ukončené do 3 dní.POŠTOVNÉ: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. 48 Hodín, Rýchle dodanie: Príkazy spracované včasné do 48 hodín po zaplatení overenie(okrem Dovolenku).Veľké množstvo sa už viac ako 5 dní usporiadanie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Všetky položky sú dodávané z Číny post air mail alebo ePacket, zašleme objednávok nad $120 prostredníctvom DHL,UPS alebo iné najrýchlejšie express. 6. Nie sme schopní kontrolovať čas dodania spôsobiť to je spracovaná služby tretích strán, ale Ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, kontaktujte nás ,pomôžeme vám sledovať ho a dá vám spokojní odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.NÁVRAT POLITIKY: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám ak vrátite predmety v 15days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedný za takéto damager alebo straty, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.FARBA NEZHODY: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené niektorými inými odraz v monitor, osvetlenie,pozadie, atď.Avšak,ak sa domnievate, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím, contant nás na potvrdenie, či výmenu alebo vrátenie peňazí je možné.Spätná VÄZBA: Ak máte akékoľvek otázky o produktoch, kontaktujte nás Prosím najprv pred otvorením spor, alebo nám zanechať zlé spätnú väzbu, pomôžeme vám ho vyriešiť hneď, ako possible.By spôsobom, ak sa vám páči náš obchod, Prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov, môžete si našu Novú príchodu a Zľavy informácie v čase.

Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Vlastné Áno
Tému Krajina
Scenáre STENY
Špecifikácia Single-piece Package
Klasifikácia Okná Samolepky
Číslo Modelu Le2018041863F
Názov Značky HAN&CHENG
Materiál Eco-priateľský PVC
Štýl Moderné

Súvisiace produkty