Veselé Vianoce Jeleň Nástenné Gobelíny Textílie, Obrusy Izba Dekor Prehoz Cez Posteľ Stene Visí Pláž Uterák

€10.33

Nový produkt

1 položky

Štítky: ocele exaust e36, m101 362 piest, plagáty detinské, mi 9 prípade galaxy, rs6 exaust ventil, drone 2 km letu, repco pracovné svetlo, nastaviť sveter dievča, v tvare háku 2 cm.

Popis: Materiál: Polyester Veľkosti: XS kód 102*150 cm/ S, kód 150*130 CM/ M kód 200*150 CM/ L kód 150*229cm metóda Čistenia: ručné umývanie práčke Zoznam Balíkov: 1pc gobelín Funkcie: 1. Vzor je jasné a živé.Svetlé farby. 2. Môžu použiť vnútorné a vonkajšie, farebné, jasné línie, multi-funkčné dekoratívny pás 3. Môže byť montáž na stenu, dekorácie, môže byť tieňovanie, môže byť použitý ako mat, je multifunkčné dekoratívne gobelín 4. Koberec obrazovke je AnimalsTapestry série, ktorá dodáva chuť života.Poznámky: 1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme! 2.Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Doprava

1.Doprava bude usporiadané do 2-5 dní po potvrdiť platbu.

2.Všetky tovar bude odoslaný na dodaciu adresu, ktorú ste jej poskytli.

3.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.

4.Ak nechcete prijatú parciel v bežne času, prosím, kontaktujte nás pre kontrolu.

Upozornenie: Dovolenky a víkendové nie sú zahrnuté v pracovné dni.Len pre referenčné účely.

FAQ OTÁZKA: som ešte nemala dostať svoj tovar, prečo?A: Prosím, dajte tovaru viac trochu čas ísť do krajiny z Číny.Pretože Existuje mnoho dôvodov nemôžeme kontroly v kuriérom, v prípade, že produkt bol opustiť naše miestne.Otázka: tovar som dostal, je zlé, to nie je môj kúpil.Odpoveď: Najprv Sme apologetic pre tento prípad, prosím, kontaktujte nás pred otvoriť sporu, a dať nám šancu, že sa budeme snažiť v našich silách, aby služby pre vás.Otázka: chcem prispôsobené meno.Odpoveď: kontaktujte nás a povedzte viac podrobností o tom, čo chcete.Q: nemôžem držať na mojej stene, že bol zlý tovaru.Odpoveď: Tam by mali byť mať niekoľko dôvodov, prečo je príčina, 1.Prašnom line wall, accidented povrchu, bump 3D tapety atď. 2. Nesprávne Použitie atď.

Vrátenie & Return

Sme radi, že ponuku výmeny na našich vecí, ale uvedomte si, ak sa vyskytla chyba na kupujúceho mene radi by sme vás požiadali, aby ste sa vrátiť vec & pokrývajú aj náklady na nové položky, ktoré majú byť publikované.

Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek & tiež priložiť svoje údaje (meno, adresa, atď.)

Spätná väzba

Ceníme vašu spätnú väzbu veľmi vážne

Ak nie ste úplne spokojní s niečo, prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, ako budeme viac ako šťastní vyriešiť všetky problémy, ktoré máte.Vaša spokojnosť je veľmi dôležité, aby nás, a udržuje nás motivuje k skúsiť ťažšie pre našich zákazníkov!Prosím, pridajte si nás do svojich obľúbených predajcov, ako sme neustále pridávanie nových produktov.

Vzor Typ Zviera
Tvar Obdĺžnik
Čistenie typ Ručné Umývanie
Číslo Modelu WC-GT0031F
Názov Značky OhGee
Materiál 100% BAVLNA
Koberec Predaj Jednodielne Balík
Rám No
Štýl Obyčajný
Dizajn nový štýl
Technics Tkané
Vzor jeleň gobelín

Súvisiace produkty