15 kg/20 kg/35kg Jogy zaťažených Aqua Vody Taška Cvičenie Telocvični Vrecia Školenia pre Fitness Cvičenie a Formovanie Príslušenstvo

€32.71

-30%

€46.74

Nový produkt

1 položky

Štítky: nepremokavá taška, aeróbne príslušenstvo telocvični, aqua taška, doma cvičenia, správa cvičenie váhy, blok jogy, ťažká váha, grip telocvični, domyos multi gym, crossfit vrecia.

Jóga zaťažených Aqua Vody Taška Cvičenie Vrecia Gym Fitness Cvičenie pre Efektívne vypracovanie Príslušenstvo

Odrážky:

*1.Ako Vyplniť: Naplňte vodou (pod kohútik alebo s skúmavke-uistite sa, že pin dole za to), potom push pin v HORE pozícia ak ju chcete otvoriť, na vzduchu, atašé čerpadla a začať hojdacia to-plnšie to je, ťažšie a viac stabilný, to sa stáva.Menej vody umožňuje ľahšie, ale viac nestabilná.

*2.Super Tvrdý: Váži len asi 2,5 lb, keď je prázdny.Fitness vody taška sú jednoduché na dopravu a pripraviť sa na cvičenie.Fitness vodný vak s vodou sú super tvrdý fitness vrecia s pieskom, naplnený vzduchom a vodou.Ventil umožňuje veľmi jednoducho naplniť a vyprázdniť taška.

*3.Viaceré Funkcie: Si to konečným prípravy pre vaše jadro, nohy, ruky.Rôzne rukoväť pozície umožňujú rozmanitosť vo vašom cvičení.Keď je plný váži až o 33/55/77 libier!

*4.Prenosný a Univerzálne: Našom fitness vody taška je ideálny pre kardio, vysoká intenzita intervalového tréningu pre crossfit a všetky opympic pohyby, ako sú výťahy, hojdačky, kučery, krok-ups a riadky.

*5.Tréning Vybavenie: Získať ultimate celého tela cvičenie prostredníctvom nestability.Vyzdvihnúť prílivu tank a môžete cítiť jeho nemilosrdné vlastnosti.Celá hmotnosť vody sloshing z jednej strany na druhú v reakcii na najmenší sklon.S cieľom zvýšiť ju nad hlavou, dokonca aj najmenší svaly sú aktívne v spolupráci s väčšie svaly udržať rovnováhu a silu.

Popis:

Fitness a obnovy revolúcia, to je len fitness produkt, ktorý reaguje priamo, ako sa budete pohybovať.Výťah nádrž a najmenší uhol zabezpečí, že voda padá z jednej strany na druhú.Akonáhle sa to stane, vaše svaly musia okamžite reagovať a čo je dôležitejšie: úzko spolupracujú tak, aby zostať v rovnováhe.Všetko to má za následok perfektný funkčné cvičenie, rieši problematické pohybové vzory, zabraňuje zraneniam a však ho používate, je vlaky celé vaše telo.

Funkcie:

1. Naplňte vak s vodou, aby ste dosiahli požadovanú hmotnosť.

2. Max hmotnosť taška je o 33 libier, ale budete chcieť opustiť miestnosť na vzduchu.Čím viac vzduchu, máte v taške, čím viac nestály hmotnosť sa stane.

Špecifikácie:

Materiál: 840D TPU, vzduchotesné a nepriepustných

15 L(33.1 libier): o 75x16x16cm /29.5x6.3x6.3inch

25 L(55.1 libier):o 75x20x20cm /29.5x7.8x7.8 cm

35 L(77.2 libier):o 75x25x25cm /29.5x9.9x9.9

Balenie Zoznam:

1 * Fitness Vody Taška

3 * netoxické a bezpečné farbivá

1 * Pedál čerpadlo Vzduch

Features2
Balenie zoznam
Pôvod CN(Pôvodu)
Telocvičňa Vody Taška
Farba
Features8
Features10
Features4
Materiál
Features5
Model Číslo
Kapacita
Features7
Features3
Features12
Features9
Features11
Platné Fitness Vybavenie
Features1
Features6
Číslo Modelu Transparentné fitness vody taška nafukovacie vzpierania taška

Súvisiace produkty