Unicorn Kôň 3D LED Plastové Nočné Svetlo DIY Prispôsobené Lampa stolná Lampa Deti Farby Darček Domova DropShipping 1958

€27.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: 3d lampa foto rámček, lampa tabl, harajuku krátke, decatron, vlastné lampa, etapa tabuľka, jazda na čítanie, led jednorožec, kôň led, 3d vlastné lampa.

Unicorn Kôň 3D LED Plastové Nočné Svetlo DIY Prispôsobené Lampa stolná Lampa Deti Farby Darček Domova DropShipping 1958

Vlastnosti: 1)Obsahuje viac ako 50.000 hodín jasného svetla.Zahŕňa energeticky úsporná LED pásy. 2)Mäkké a sladké, teplé biele svetlo, jedinečný tvar, rezbárstvo a nádherné duté vyrezávané štýl, aby tento prízvuk lampy atraktívny vzhľad, romantický, a ideálne pre obývacie izby, spálne, štúdiu, izbe a spálni. 3)Vyrobené z vysoko-kvalitného dreva plastové kompozitný materiál, ľahké a šetrné k životnému prostrediu 4)Integrované LED svietiť, mäkkého svetla, má nielen dlhú životnosť, ale aj šetrí energiu, elegantný ale aj efektívny 5)Jednoduché Ovládanie, dobré pre vašu Spálňu, Internáte, Obývacia Izba a Detská Izba Popis Produktu: veľkosť Produktu: 19*19*3 cm Emitting farby: 7 Farieb Zmeniť Napájanie: USB Napájanie Prepnúť režim:Tlačidlo prepnúť základného Materiálu: Plastové w ooden zrna riadku (ktorý nie je drevené,je drevený zrna line plast) Package: 1x Nočného 1x USB kábel Reliabe Drop Shipping služby, Všetky balíky, dodávané bez informantion vnútri prepravný box.Dobre zabalený a rýchly Pokles Lodnej dopravy dverí k dverám. 24 Hodín Sledovania, A popredajný servis.Jedinečný Dizajn.Sme Awencomn profesionálny 3D led lampa s továrni v meste shenzhen,Čína.

Zamerať sa na deco svetlá, robíme dodanie dobrú kvalitu a vysoký štandard služieb.Vitajte Maloobchodný predaj a Drop-Poštovné podnikania

NAJLEPŠIE 3D LAMPA ZĎALEKA

- Z diaľky, je to žiariace 3D nočné Lampy.Z zblízka, to je technologický zázrak.3D Optické Ilúzie Lampa vyžaruje svetlo v nádhernom 3D tvar, ktorý sa bude fúkať vašu hostí' mysle.Ktorý vytvára 3D stereoskopické účinok, Laser, sochárstvo, že priepustnosť viac ako 98% svetla na hlavu LED Nočné Lampy

UPGRADE VÁŠHO DOMOVA / KANCELÁRIE

- Je to celkom vyhlásenie kus v každej miestnosti, doma alebo v kancelárii a LED svetlo je ako energia efektívne, ako je to krásne.LED Nočné Lampy je bezproblémové kombinácia umenia a technológie, ktoré bude transformovať ktorejkoľvek miestnosti vo vašej domácnosti do návrhu určenia.

"WOW" KAŽDÝ MÁ RÁD TO

- Predviesť svoje lampy, výber dizajnu, aby všetci vaši priatelia, rodina a spolupracovníci, a zase každý úrad alebo homeroom do moderného dizajnu miesto s týmto jedinečné a moderné umenie na čítanie.To je perfektné a moderný štýl, ktorý bude veľmi pridať veľa znakov na každom dome.

Použitie DOVOLENKA
Číslo Modelu Urob si sám
Napätie 5V
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Moc Usb Napájanie
Názov Značky Awencomn
Druh Atmosféra
Je Potrebné Batérie No
Je Batérie Pribalené No
Materiál Plastové w ooden zrna line
Položka Druh Nočné Osvetlenie
Energie dotyk
Príkon 0-5W
Materiál Telesa ABS
Typ Batérie ŽIADNE
Certifikácia VDE
Zdroj Napájania DC
Farby 7 Farieb Zmeniť
Veľkosť produktu 9*19*3 cm
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Tvar Urob si sám
Prepnutie Režimu Tlačidlo Alebo Vzdialený spínač

Súvisiace produkty