ATRAMENT INŠPIRÁCIU®Náhrada za HP 920 920XL atramentové kazety

€8.34

-10%

€9.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: svetelný pláži flip flop, luminarc doska set black, luminoscent kože hodinky, lumenier f4 aio firmware, lúmenov t6 led svetlo na bicykel, luminaria prívesok dizajn, svetelný bagpack nevenka, lumi 1020 vybíjaniu batérie, svietiace gule zvuk psa.

Dovoľte nám inšpirovať vás

Na Atrament Inšpiráciu môžete nájsť najlepšiu kvalitu Tlačiarne atramentové kazety Náhrady.Odlišujú sa nielen podľa ich vynikajúcu kvalitu tlače, ale aj ich neuveriteľný výkon, ktorý sa dá ľahko oproti pôvodnej products.By pomocou Lacné atramentové kazety Atramentu Inšpiráciu , nielen, že ušetríte peniaze, ale tiež sa uistite, že je tlačiareň pobytov v najlepšej kondícii.

Atramentové kazety Náhrady sú ideálne pre spoločnosti, ktoré chcú znížiť náklady na tlač bez ohrozenia kvality a len domáceho používateľa, ktorý sa stará o vysokú úroveň ich zobrazenia.

INFORMÁCIE O VÝROBKU

MODEL: HP 920XL 920 XL CD975AEY

Typ: Nový a kompatibilný

Náhrada za: tlačiareň HP officejet 6000 (E609a), 6000 Bezdrôtové (E609n), 6500 (E709a), 6500 Bezdrôtové (E709n), 6500A (E710a), 6500A Plus (E710n), 7000 veľkoformátové (E809a), 7500A veľkoformátové (E910a)

Vybavený najnovšou CHIP & pripravený na použitie

Môžete zmeniť farby v hre v rámci výška hra.

BALENIE Zoznam 3 Black/3 Cyan/3 Magenta / 2 3 žltá Čierna/2 azúrová/2 Purpurová / 2 žlté 1 Čierna/1 Azúrová/1 Magenta / 1 žltá 4 Čierna 2 Čierna

DOPRAVA ZADARMO Pre expresná doprava dodávame naše produkty z UK alebo v Európe území.Všetky objednávky sú spracované v priebehu 24-48 hodín po overení platby.Pred nákupom sa presvedčte, že adresa je správna.Ak nie, správne je pred platby.Ak ste nedostali vašu zásielku do 15 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a obráťte sa vám čo najskôr odpoveď.

SLUŽBY ZÁKAZNÍKOM

& Iexcl; Vysoko kvalitný zákaznícky servis je tu pre vás!Ak potrebujete pomoc pri hľadaní ideálny atrament alebo toner, kontaktujte nás.Ak chcete pomôcť po kúpite našich produktov, prosím, kontaktujte nás.Náš služby zákazníkom funguje ako včela, uistite sa, že máte všetko, čo potrebujete v najkratšom možnom čase. & Iexcl;, neváhajte a napíšte nám s akýmkoľvek problémom, ktorý sa môže stať!

Spätná VÄZBA

Prosíme vás, aby ste nám dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi službami a produktu, nechajte ostatných ľudí vidieť, ako dobre sú naše výrobky.Ak nie ste úplne spokojní s nákupom, prosím, dajte nám vedieť pred tým, než nám svoj neutrálne alebo negatívne stanovisko.Týmto spôsobom sme mohli riešiť problémy a nájsť spôsob, ako ich vyriešiť.Snažíme sa udržiavať vysokú úroveň dokonalosti a štrajk na 100% spokojnosť zákazníkov.

WARRANTY & VRACIA

Náš výrobok získať 24 mesiacov záruky -Kúpiť bez obáv!

Tiež, ak ste nie sú spokojní po obdržaní vašej objednávky, máte 30 dní na vrátenie to za účelom výmeny tovaru alebo vrátenia peňazí; nás Kontaktovať pred odoslaním položky

Všetky poškodené produktu sa musia vykazovať a vrátil sa do záručnej doby, napíšte nám dôvod pre návrat a vaše číslo objednávky.

POLITIKY

Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozné dane.

Starostlivo skontrolujte, či váš model tlačiarne je napísané vo vyššie uvedenom zozname.Naše výrobky spĺňajú ISO 9001 a 14001 normy a vyrábame naše výrobky so 100% nové komponenty.

Vezmite prosím na vedomie, že tento výrobok je KOMPATIBILNÝ model, nie OEM.

Názov Značky Atrament Inšpirácie
Kazety Stav Plná
Druh atramentové kazety
Pôvod CN(Pôvodu)
Bulk Balenie Áno
Kompatibilné Značky HP pre Atramentové tlačiarne
Funkcia Kompatibilné

Súvisiace produkty