Tichý veľké dekoratívne nástenné hodiny moderný dizajn s retro okrúhle nástenné hodiny domova 12888 hodiny pohybu domov stene hodinky

€33.63

Nový produkt

1 položky

Štítky: eta quartz, bluetooth zdravie hodinky, 12888 hodiny, tortu zásob, nemecký quartz, veľké quartz, 12888 hodiny pohyb quartz, alarm skúter, 12888 quartz, stroje nástenné hodiny 12888.

tichý veľké dekoratívne nástenné hodiny moderný dizajn s retro okrúhle nástenné hodiny domova 12888 hodiny pohybu domov stene hodinky

Vitajte v našom obchode, pekný deň.

Rýchle dodanie a kvalitný zodpovedať.

Mrazené Dekoratívne Nástenné Hodiny Moderný Dizajn, Záruka 3 Roky Jedinečný Tichý Nástenné Hodiny Hodinky Pre Domáce Dekorácie Obývacia Izba Dary

Opatrenia: 12inch(priemer 30 cm), 14inch(35 cm priemer), 16inch(40 cm priemer)

Hrúbka: 8 mm

Materiál: Vnútorné dekoratívne plastové PVC dosky(bezpečná dávka nie obsahuje toluén a formaldehydu), na ktoré sa vzťahuje papier na kreslenie(nepremokavé), č rám č sklenený kryt.

pohyb: Taiwan Solárne 12888 quartz, viac kľudnej

Funkcia: Kyvadlo swing po batérie nainštalovanej

Položka vážiť: 12inch=396g, 14inch=423g, 16inch=512g

Pôvod: Čína

Súčasťou dodávky záruka 3 roky výrobca

NÁVRH:

Ak ukladáte mix produktov objednávky, pls pomocou Nákupného Košíka .je to pohodlné,a stačí zaplatiť raz pre všetky výrobky.

PLATBY:

Akceptujeme všetky hlavné kreditné karty , Ak spĺňate nejaký problém počas procesu, ako sú platobné podmienky, Pls kontaktujte nás.

DOPRAVA:

Máme Loď na celom svete Doprava Zadarmo Čína Post Air mail .

Budeme loď vašej Tapetujem.sk platobnú adresu LEN.Prosím, potvrďte ju pred zaplatením.

Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a Psč je správne.Bude vám oznámené, s sledovacie číslo raz zásielka podaná.

1) zákazník môže byť dovozných ciel a daní.Budeme účtovať kupujúcemu kúpnu cenu iba.Prípadných dodatočných poplatkov, ktoré vznikli na colné odbavenie musí platiť pre kupujúcim.

2) snažíme sa čo najlepšie zabezpečiť rýchle služby.Avšak, ako Servere počasie,Čisté Vlastné,Dovolenku atď dôvod, niekedy nepredvídateľných oneskorenie môže nastať.Ak to bolo viac ako 35 dní od vašej úhrady dátum a nebolo prijaté, Pls kontaktujte nás okamžite, budeme pracovať rýchlo vyhľadajte položku a pomôcť ho vyriešiť.

Upozornenie:

Ak si chcete tovar naliehavo, môžeme ho poslať prostredníctvom EMS,UPS,DHL,TNT, atď.Ale niektoré ďalšie poplatky, Robiť kontaktujte nás prvá, ak chcete EMS,UPS,DHL,TNT, atď kuriérom.

Drop Shipping Služby :

Nemusíte kupovať veľa pre zásoby.Môžete objednať v našom obchode po získaní objednávky od zákazníka.Môžeme loď priamo do vášho zákazníka, ako svoju požiadavku.

VRÁTENIE&NÁVRAT POLITIKY:

1) Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, je Do 5 dní od vášho prevzatia tovaru z akýchkoľvek dôvodov, dajte nám vedieť.Budeme bezodkladne nahradiť položku alebo vám vrátenie peňazí.

2) Poštovné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné.

3) zasielateľ poslať späť a znovu odoslať by mal byť zaplatená kupujúcim.

4) Pre vašu ochranu, prosím, poistený balík.

ZÁRUKA:

Zaručujeme, všetko, čo sme predávať ako je popísané vyššie.Ak niektorý z našich položky boli skreslené, vrátime 100% vašej platby.Ak nie ste spokojní s akýmkoľvek produktom, ktoré ste si zakúpili od nás, prosím, kontaktujte nás na prijímanie, sme sa pomôžu vyriešiť to perfektne, buď peniaze späť, alebo položku exchange (kupujúceho výber).Ak sa potrebujete vrátiť alebo vymeniť výrobky, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu prvý.Nie sme zodpovední za položky odoslané späť bez predbežného schvaľovania.

Spätná VÄZBA:

Snažíme sa odpovedať na všetky otázky a vyriešiť všetky problémy, ako rýchlo, ako je to možné.avšak, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.Prosím, dovoľte 2 obchodné dni pre nás odpoveď.Ak nedostanete žiadnu odpoveď od nás, prosím, informujte e-mail zabezpečenie vašej schránky nedosiahol v plnej veľkosti , a potom odoslať znova.

Uspokojivé : Raz položky príde vo vyhovujúcom stave, prosím zanechať 5'star Podrobné Hodnotenia Predajcu (DSR) Pozitívna spätná väzba pre mňa, vášho uznanie je v našej moci vpred.

Neuspokojivé : Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor na Tapetujem.sk.Ďakujem.

Okrem toho, PROSÍM, NIE listy nám 1, 2, 3, alebo 4-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby.Len 5-Podrobné Hodnotenia sú vítané.

KONTAKTUJTE NÁS:

Zľava

LESK OBCHOD ponúka zľavu opakovať zákazník, rovnako ako každý, kto by radi kúpili naše výrobky vo veľkom množstve.V % zľava závisí od toho, suma položky zakúpené a je aplikovaný na pravidelné maloobchodné ceny.Prosím kontaktujte nás pre získanie zliav a aktuálny súpis hodnotenie.

Vitajte byť našich distribútorov.

Pošlite nám otázku alebo komentár

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím kontaktujte nás.Sme radi, že môžeme odpovedať na otázky o našich produktoch, ako aj odporúčania pre vás.

Druh Nástenné Hodiny
Typ Displeja Ihly
Tvar GEOMETRICKÉ
Nástenné Hodiny Typ 9 mm Plechu
Funkcia nepremokavé
Materiál Bambus & Drevené
Motivity Typ QUARTZ
Platné Umiestnenie obývacia izba
Priemer 35 cm
šírka 35cm
Štýl Európa
Vzor RASTLINA
Kombinácia Oddeľuje
Formulár Jednu Tvár
Číslo Modelu wz-149
Dĺžka 80mm
Hmotnosť 520g
Materiál Telesa Živica

Súvisiace produkty