12pcs doplnky, Módne Roztomilý Lesk Panda Králik Swan Flamingo Hairbands Gázy Kvetinový Pom Pom Chlpov Palice Princezná pokrývku hlavy

€25.96

-14%

€30.19

Nový produkt

1 položky

Štítky: loptu pom, black swan tutu, muži bunny, Panda, dekor swan, pozadie flamingo, čínske vlasy stick, faux pom, ponpon sušič na kravatu, plyšové hračka králik.

12pcs doplnky, Módne Roztomilý Lesk Panda Králik Swan Flamingo Hairbands Gázy Kvetinový Pom Pom Chlpov Palice Princezná pokrývku hlavy

Poznámka:

*Nie je papier, lepenka v cene, všetky Vlasy Príslušenstvo sa dodáva v bulk balením v funkciou opp tašky.*

*Môže byť mierne farebný rozdiel vzhľadom k rozdielu verzia obrazovky.*

*Vzhľadom k vysokému dopytu v modeloch, niekedy tam môže byť šanca pre nedostatok niektoré farby Však budeme snažiť poskytnúť všetky dostupné farby pre istotu.*

Balenie:12pcs/Veľa,funkcie opp Tašky

Farby: Rôzne Farby

Použitie: pre všetky dekorácie na vlasy.

1. 100% Zbrusu Nový a Módne Headware

2.Štýl: Karikatúra Headware

3.Farby: aby sa vám oveľa ľahšie prijať farbu uprednostňujete, sme značku Č.(1,2,3...) pod každým obrázkom.Alebo ak máte stále pocit, že nie ste istí, na farby, prosím, neváhajte kontaktovať nás, alebo zanechať správu pri zadávaní objednávky.Len sa dodávame s rôzne farby, ak nie je ďalej pokyn na farby.Ďakujeme!

Ďalšie informácie o Farbách:

1. Snažíme ukázať vám, najjasnejší obrázky na štýl a farby každý produkt, ktorý nasleduje popis v detailoch.

2. Prosím štúdia opatrne s našimi fotografií, ako aj podrobný popis na webových stránkach, a kontaktujte nás on-line na záverečné potvrdenie o farby a štýl, ak máte akýkoľvek problém, pred podaním objednávky.

3. Prosím, plne pochopiť, že skutočnú farbu položky môžu byť mierne líšiť od fotografie uvedené na našich webových stránkach,v dôsledku rôznych faktorov, som.e.Jas vášho PC, monitor,svetlo rozdiel, keď sme fotografovanie.

4. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, alebo zanechať správu pri nákupe.Sme pripravení slúžiť.

Certifikáty:

Zásielky:

1. Normálne, vašu objednávku bude dodávaný v 5-7days po zaplatení.V prípade akýchkoľvek problémov, neočakávané, sme naznačujú, dodacia lehota 10 dní na našich webových stránkach.

2. Dovozné clá, dane a poplatky, ktoré nie sú obsiahnuté v jednotkovej cene, alebo náklady na dopravu.Všetky poplatky za dovoz je na účte Kupujúceho.Prosím vás kontaktovať miestne zvyky, uistite sa, ak existuje akékoľvek dodatočné náklady, pred nákupom.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi službami a tovarom, sme veľmi očakával svoju pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd podrobné Hodnotenie Predajcu.Rovnakú láskavosť na vás od nás.Alebo ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našimi tovaru alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred odchodom iných komentár na internetovej stránke,odpovieme vám do 24 hodín bez zbytočného odkladu.Ďakujem moc za vaše láskavé pochopenie !Užite si nakupovanie tu!

Číslo Modelu 602
Oddelenie Meno Deti
Druh Hairbands
Názov Značky Smart Phoebe
Štýl Móda
Materiál Ostatné
Vzor Typ Zviera
Položka Druh Pokrývku hlavy
Pohlavie Dievčatá

Súvisiace produkty