Kovové Drop Visieť Náušnice Pre Ženy Geometrické Svadobné Party vyhlásenie pearl náušnice Darčeky, šperky Bijoux horúca novinka

€0.46

-41%

€0.78

Nový produkt

1 položky

Štítky: ucho pearl, balón hélium led, na prehliadnuť, duo make-up, tai sui, krúžok na kľúče žena, žehlička lienka, krúžok žien, rast rias, oevas krúžok.

Položky: Módne náušnice

Materiál: kov

Príležitosti: Výročie, Zapojenie, Dar, Svadobné

Pohlavie: detské, pánske, Unisex, dámske

Vážený Zákazník,

1.Ak sa presvedčí, láskavo nám dať 5 hviezd spätnú väzbu, ak nie, prosím neváhajte nás kontaktovať v čase, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém, kým ste satistied.

2.Ak váš nákup je nad 150USD, tovar vám bude dodaná prostredníctvom EMS alebo DHL.

3. Ak ste ruských Priateľov, láskavo dať svoje Mená a priezviská, aby sme mohli dodať váš tovar úspešne.

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

Produkt Descripton

FAQ: 1.Otázka:Keď budete loď?Odpoveď:Milý,budeme loď do 24-48 hodín. 2.Otázka:Ktorý spôsob dopravy shoud mám vybrať?Odpoveď:Milý,viac ako $5 zaregistrovať sa môžete poslať mail,to viac, rýchlejšie a sledovať celú cestu,menej ako 5 eur,máme ususlly ju poslať cez malý balík a je to žiadne informácie po ľavej Číne. 3.Otázka:Ako dlho dostanem to?Odpoveď:Milý,to zvyčajne 40-60 dní dorazí pre malý balík, ak sa rozhodnete zaregistrovať mail,to bude ešte rýchlejšie. 4.Otázka:môžem vedieť, či šperky vo vašej predajni dostane hrdzavá ?A:Drahé,uchovávajte ho v suchu,vyhnite sa dotknite vode/potu.Produkt Descripto

Jemné alebo módne Móda
Package Funkcie Opp Tašky
Príležitosti Darček k narodeninám, Cestovanie, svadobné
Číslo Modelu Náušnice
Názov Značky zhenshecai
Pohlavie Ženy
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne Móda
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Materiál Kov
Kovy Typ Zliatiny zinku
Náušnice Typ Drop Náušnice
Položka Druh Náušnice

Súvisiace produkty