1pcs/veľa Doprava Zadarmo 3590S-2-101 501 102 202 502 103 203 503 104L 1K10K multi-turn potenciometer zbrusu nový, originálny

€1.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: potenciometer multi, multivarka, odpor vertikálne, multi zase, odolný potenciometer, potentiomet, logitech g, 10k potenciometer s vypínačom, potenciometer pôvodný ovládač, a1m.

O nás

Sľubujeme:

* Produkujú iba najlepšie spotrebiteľských produktov a uistite sa, že najlepšia kvalita je možné.

* Dodávky produktov pre našich zákazníkov po celom svete s rýchlosť a presnosť

Zákaznícky Servis Politiky

Sme viac ako radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré máte, prosím kontaktujte nás a my sa budeme snažiť dostať späť k vám, ako rýchlo, ako je to možné.

Predmet činnosti: auto IC, číslicovo-analógový obvod, jedného čipu mikropočítačový, optické spojky, skladovanie, tri regulátor napätia terminály, SCR, pole účinok, schottky, relé, odpor kondenzátory, vlákniny, optických konektorov a iných jednorazových služieb podpory!

1. Doprava po celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

2. Objednávky sú spracované na čas po potvrdenie platby.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať vašu dodaciu adresu.

4. Fotografie uvedené nepredstavujú skutočnú pozíciu a slúžia len ako vodítko.

5. Tranzitný čas služby poskytované dopravcom a neobsahuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám, ako rýchlo, ako je to možné s odpoveďou.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom k zásob stav a časový rozdiel, sme sa rozhodli loď položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Naše výhody

1: sme všetky vlastné akcie, s primeraným dodanie

2: kvalita produktu dosiahol certifikáciu série

3: podporujeme rôzne nákladné, Hong Kong a Čína príspevok balíkov, paliet, EMS. DHL, FedEx. UPS a TNT, môže plne uspokojiť rôzne potreby kupujúceho.

Som hlboko presvedčený,

Sme bude váš najlepší partner

Číslo Modelu 3590S
Druh Klimatizácia Časti

Súvisiace produkty