Auto monitorovanie tlaku v pneumatikách, Senzor 68252495AC Sledovanie Tlaku v Pneumatikách Systém 433MHz NA JEEP GRAND CHEROKEE IV 68252495AA Pneumatiky Vzduchu Monitor Snímača

€10.16

-40%

€16.95

Nový produkt

1 položky

Štítky: rýchlosť výstupu snímača, jeep senzor, brzdový kľúč: poloha snímača jeep, cherokee kj, jeep patriot, chrysler kľukového hriadeľa snímača, chrysler voyager senzor, 2004 jeep liberty, dodge nitro senzor, jeep kj.

1/4PCS Tlaku v Pneumatikách, Senzor 68252495AC

Na Jeep Grand Cherokee IV 433Mh z

O nás:

Vitajte na TPMShome.Oprášiť svoju jazdu s pokročilým dizajnom, naše senzory sú OEM-triedy so zárukou kvality.Sľubujeme, pre jeho dobre fungovať tak, ako všetky senzory sú štandardné-nastavenie výkonu , tiež prísne testované pred odoslaním na vás.

Snímač programovanie nie je potrebné, TPMS by byť vopred naprogramované špeciálne pre vás podľa vozidlo značky, režim a rok produktívne.Tak prosím skontrolovať a potvrdiť, či si vybrať správne dielu pre vaše vozidlo .

Všetko, čo musíte urobiť, je nainštalovať im presne, a potom ich aktivovať.Jednoduché, jednoduché a efektívnosti.Boli by sme vďační, pri výbere našich produktov.Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Funkcie:

1. Senzor je vyrobený z vysokým teplotám, nie je jednoduché stať mäkké a deformované

2. Zliatina hliníka ventil, vysoká pevnosť / ľahký

3. Vysoká rýchlosť chip: umožňuje šifrovanie dát, kompletný algoritmus s rovnakú funkciu ako pôvodné, nízka spotreba energie, silné anti-interferencie

4: výrobok bol naprogramovaný bez programovania, OBD učiť sa

5. Každý výrobok predáva, podlieha prísnej kontrole kvality

Snímač nie programovanie Vyžaduje

Tlak v Pneumatikách, Senzor je 100% nový a vopred naprogramované špeciálne pre váš make/model/rok vozidiel,je potrebné ich aktivovať o skálnej nástroj alebo "re-learning".

Zjednodušené Relearn : OBDII potrebné

Inštalácia TPMS sa odporúča vykonávať len vyškolení odborníci.

Poznámka: Kontrola pôvodnej časti je najlepší spôsob, ako zistiť, ktorý produkt by mohol splniť vaše vozidlo.Tiež, mohli by ste nám pred nákupom by sme pomoc pre kontrolu a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Parametre výrobku:

Pracovná frekvencia: 433Mhz

Pracovné prostredie: -30 ℃ -105 ℃

Napätie: 2.2-3.6 V

Monitorovanie rozsah: 0-8

Bar Presnosť: ± 0.1 Bar

Package: 1 / 4 ks snímačov TPMS

Hmotnosť: 35g (Ks×1)

Farba: Čierna

Schopnosti :

NA Jeep Grand Cherokee IV(od 2016-04 na 2020-02)

Prosím potvrďte kompatibilita pred nákupom.

Proces inštalácie

1. Uvoľnite pneumatiky: odstráňte kryt ventilu a vnútorné jadro, a defláciu pneumatiky.

2. Odstrániť pneumatiky: svorka pneumatiky na pneumatiky menič a nastavenie ventilu na 1 hodine pozíciu vzhľadom na pneumatiky oddelenie hlavy.Vložte pneumatiky nástroj a výťah pneumatiky perličiek na montážnu hlavu zložiť pracky.

3. Demontujte snímač a snímač teploty: pomocou skrutkovača odskrutkujte upevňovacie skrutky a snímač z vretena ventilu, potom uvoľnite maticu a odstránenie ventilu.

4. Inštalácia snímača a ventil: posuňte ventil rod cez ventil otvor rim.Utiahnite maticu s pomocou umiestnenie pin 4,0 nm.Nainštalujte snímač telo na okraj a utiahnite skrutky.

5. Inštalovať pneumatiky: miesto pneumatiky na ráfik a uistite sa, že ventil je 180 stupňov preč zo separácie hlavu.Inštalovať pneumatiky na ráfik.

Poštovné a balné:

10-15 pracovných dní NÁS

15-20 pracovných dní, spojené KRÁĽOVSTVO, Kanada, Nemecko,Austrália, Španielsko,Poľsko, Francúzsko,Ázijské krajiny.

14-21 pracovných dní na Blízkom Východe krajiny.

18-25 pracovných dní, Rusko, Brazília, Európskych krajinách.

24-32 pracovných dní pre juhoamerické krajiny.

Vezmite prosím Na Vedomie: kupujúci je zodpovedný za všetky príslušné dovozné clá a miestnych daní.

Prosím potvrďte svoj ciel pred nákupom.

Všetky objednávky bude mať poradové číslo , ktoré sa zobrazí na vašej správy ako balík na odoslanie, by vás uisťuje, zatiaľ čo budete platiť za to.Ak akékoľvek podozrivé informácie je škvrnité, prosím, dajte nám vedieť čo najskôr.

Boli by sme radi pomohli, inak to nám dáva ilúziu nič v poriadku.

Raz sme dostali zúčtované v plnej výške, váš tovar bude odoslaný do 1-2 pracovných dní.

Návrat politiky:

Kontaktujte nás, ak máte akýkoľvek problém, keď sa dostanete na produkty.Chceli by sme usporiadať vrátiť alebo vymeniť s primeraného dôvodu.

· Častiach, musí byť schopný opätovného predaja a v pôvodnom obale.

· Nemôžeme vziať späť použité diely.

· Nemôžeme vziať späť nainštalované alebo sa snažil častí.

· Vyhradzujeme si právo odmietnuť a vrátiť všetky časti nájdeme boli inštalované, sú použité alebo nespĺňajú vyššie uvedené kritériá.

· Vrátiť žiadosti musia byť do 30 dní od doručenia.

· Vezmite prosím na vedomie, expedičný poplatok by bol zodpovedný pre kupujúceho, ak nie je chybou, alebo problémy s kvalitou výrobkov.

· Kópiu faktúry, by mali byť súčasťou vrátiť.

Storno Podmienky

· Objednávku alebo časť objednávky môžu byť zrušené až do času, ktorý je dodávaný a už nie je v našom vlastníctve.

Lepšie služby:

Ďakujeme, že ste si nakupovanie u nás.Boli by sme radi, prijímať spätnú väzbu a pomôžte nám zlepšiť naše služby.Náš pokrok, vždy pochádza z vašej podpory.Srdečne odporúčam nás ak sa vám páčia naše produkty a vytvoriť pozitívny komentár, aby svetlo do našich hviezd.

Číslo Modelu 68252495A
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty