Japonský štýl bambusu prívesok svetlá, nový Čínsky štýl, čaj izba zen čítanie, tvorivé osobnosti Juhovýchodnej Ázii prívesok svetlá

€52.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: bambusové nevidiacich, umenie bambusu, bambusové posteľ, bambusových listov, bambusové váza, bambusové produkt, bambusová palica, bambusové kvetináč, taška bambusu, bambusové lampa.

1. My len loď na potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať vašu dodaciu adresu. 2. Ak ste nedostali balík do 60 dní od dátumu platby, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a kontaktovať hneď ako to bude možné.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 3. Dodacia lehota je poskytovaná dopravcu, s výnimkou víkendov a sviatkov, doba dodania sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Naším konečným cieľom je zabezpečiť vám príjemné nakupovanie.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a získajte 5-hviezdičkové hodnotenie. 5. Pracujeme aby vyhovoval vašim požiadavkám.Avšak, ak máte akékoľvek problémy obdržaní balíka, kontaktujte nás e-mailom.Prosím, nie sporu niečo skôr, kontaktujte nás.Odpovieme vám do 24 hodín a poskytne vám najviac profesionálne riešenie. 6. Chápeme, problémy sa môžu vyskytnúť, a budeme sa snažiť vyriešiť všetky z nich.Prosím, dajte nám šancu vyriešiť problém.Ďakujem vám za vaše úsilie, aby sa tento nákup a predaj skúsenosti príjemné.

1. Cross-nakupovanie generuje tarify.Podporili sme vývozných taríf.Kupujúci by mal byť dovozných ciel.Dúfam, že ste pochopili.Ak je colné alebo post office účtovať sadzobníka, pošlite nám, prosím, súbor a my vám pomôžeme. 2. Náš pracovný čas je od pondelka do soboty. (Peking čas 9: 00-18: 00).Ak máte akékoľvek otázky, môžete nám zanechať správu.Nebojte sa, my vám pomôžeme vyriešiť tento problém. 3. Súhlasíte, že budete dodržiavať všetky vyššie uvedené pravidlá pri objednávaní Tapetujem.sk!

Povrch žehlička
Napätie 90-260V
Materiál Bambus & Drevené
Počet svetelných zdrojov 1
Je Stmievateľné No
Základný Typ e27
Tienidlo Farba žltá
Certifikácia CCC
Číslo Modelu Q26
Záruka 1year
Názov Značky NoEnName_Null
Typ Inštalácie Kábel Prívesok
Prepnúť Typ Dotykový Vypínač On/Off
Štýl Japonsko Štýl
Miesto ďalšie spálne
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Položka Druh Prívesok Svetlá
Zdroj Napájania AC
Osvetlenie Priestoru 10-15square metrov
Technics Ručne Pletené
Je Žiarovky Zahrnuté No

Súvisiace produkty