Pôvodný 220V/110V TE905 skutočné xilide elektrické (použitý produkt)

€412.44

Nový produkt

1 položky

Štítky: brúska držiteľ, hilti tool kit, hilti kz2, hilti nové, elektrické hilti, hilti dd, hilti nástroj, hilti rotačné kladivo, hilti, hilti doprava.

Tento výrobok je z druhej ruky produkt s malým množstvom.Prosím, potvrďte s Predávajúcim, či je k dispozícii pred podaním objednávky.

Charakteristika

Vďaka inovatívnej AVR systém, vibrácie sa znižuje na 50% (integrované vibračné buffer).

Vysoký výkon, vysokú spoľahlivosť, dlhá životnosť

Vynikajúci výkon s novým šesť uhol dláto znížiť pravdepodobnosť, že uviazol v betón alebo murivo

V AVR aktívne tlmenie vibrácií systém znižuje prevádzky únava, ľahká a dlhú dobu prevádzky, účinne vyhnúť sa dlho používajú na poškodenie zdravia

aplikácia

Odstránenie a búranie betónu, muriva a bitúmenu

technické parameter

Príkon: 1600W

Kladivo platnosť: 20J

Kladivo frekvencia: 2200bpm

Vibrácie: 8.5 m/s 2

Veľkosť: 680X110X180mm

Hmotnosť: 11.3 kg

1. Produkt Bohatý Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť. 2.Zabezpečenie kvality Všetkých výrobkov predávaných v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na Tapetujem.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín! 3.Služba Záruka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu. 4. Doprava Záruka balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Číslo Modelu TE905
Model TE 905

Súvisiace produkty