Pet Vtipné Mačku Palicu, Ktorá Môže Odrazu Vtipné Mačku Stick Hračka pre Mačky Mačiatko Cvičenie Interaktívne Hry Mačka, Interaktívne Hračky

€4.26

-34%

€6.46

Nový produkt

1 položky

Štítky: cat hračka pet, hrať mačka, mačka pierko, mačka stick hračka, loptu cat hračka, loptu mačka, mačka teaser, pre mačiatko hračka, pet hračka, hračka pre psa, pre.

Popis produktu: Materiál: ABS Veľkosť: 19.7 cm/7.76"*11,8 cm/4.65"*4,5 cm/1.77" výrobok je dodávaný s mačkou loptu a pierko.Funkcie výrobku 1. To je zábavná hračka pre vlastníka a mačka komunikovať a hrať spolu , Keď sa hrá, majiteľ môže stlačte spúšť hračka pištole hrať mačka ball/pierko, uvoľnite spúšť, mačka ball/pierko, a to automaticky odrazu späť na toy tela.Proces medzi vyhadzovanie a odrazu môže byť viac, viac Priťahuje mačky záujem hrať, je tiež vzdelávacie hračka, ktorá zlepšuje intimity medzi hlavné domáce zvieratá. 2. Produkt bude priťahovať mačky majú silný hrať zábavné, a mačka sa bude neustále zvyšovať frekvenciu pohybu tela počas prehrávania.Pravidelné užívanie môže zlepšiť mačacie Fyzickej kondície 3. V procese interakcie s vlastníkom, môže zvýšiť mačacie šťastie, zmierniť mačacie dennej úzkosti, keď je nuda, tak, že mačka nebude mať zvyk, ničí rodiny, nábytok, oblečenie, Balík obsahuje: 1x Pet hračka Poznámky: 1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby. 2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh mačky
Je To Inteligentné Zariadenie No
Hračky Typ Pierko Hračky

Súvisiace produkty