Hviezda Meter KCCY3051B Diferenčného tlaku vysielač HART komunikácia v nevýbušnom štruktúra snímač tlaku

€310.89

Nový produkt

1 položky

Štítky: zte usb modem, tsl2561, 4 20ma aktuálny signál, tianxun, USB, c5 prípade, 4 20ma, diaľkové ovládanie pre sony a6500, huawei nova smart displej, usb kábel modemu.

Prehľad Produktu

Technické Parametre

Pracovný Princíp

Rozmery

Schéma Inštalácie

Vyberte Špecifikácia

Proti Výbuchu

Upozornenie!

Pri nákupe tlak vysielač, užívateľ by si mal vybrať vhodný model uistite sa, že spĺňa špecifikácie kontakt médií , ako sú tlak , teplota ,úroveň ochrany a podmienok prostredia.

Pravidelné zobraziť $201.5 Č displej mínus 15$

Prosím, kontaktujte zákaznícky servis vyberte model pred podaním objednávky

1. Produkt Bohatý

Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť.

2.Zabezpečenie Kvality

Všetky výrobky predávané v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na Tapetujem.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín!

3.Služba Záruka

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu.

4. Doprava Záruka

Balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

Druh Nástroj Ruka Časti

Súvisiace produkty