Brúsky Príslušenstvo Pre Vonkajšie Záhradné Náradie Používané S Elektrický Mlynček Príslušenstvo Reťazová Píla Zub Ostrenie Nástrojov

€2.37

-29%

€3.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: teapots vonkajšie, obklady vonkajšie, camperas vonkajšie, pouf vonkajšie, legins vonkajšie, parches vonkajšie, brúsené vonkajšie, curtens vonkajšie, stupačky vonkajšie, foto stojí vonku.

Elektrický mlynček príslušenstvo, reťaz, brúsky, brúsky príslušenstvo pre brúsky vonkajšie záhradné náradie, reťazové píly zub ostrenie nástrojov

hlavné funkcie

Viete, aký problém je s všetky naše rezné nástroje?Musia byť nabrúsené príležitostne.Myslím, že je to vlastne nie je problém, ale problém, ale čo by ste mali robiť?Zaostriť to s motorovou pílou.Táto reťazová píla sharpener umožňuje zaostriť motorovou pílou okamžite a ľahko.

Jednoduché použitie: môže sa ľahko skrutkované do elektrického mlynčeka a reťazí a zúbkovaný nože možno ľahko zemi.

Použitie s elektrickým brúska: Tento produkt je elektrický mlynček súpravy príslušenstva a mali by byť používané s elektrický mlynček.

Vysoká tvrdosť, vysokú tepelnú odolnosť: rýchloreznej ocele brúsenie hlavu má vlastnosti vysokú tvrdosť, vysoká odolnosť proti opotrebeniu, vysokú tepelnú odolnosť a odolnosť proti nárazu, takže nemusíte mať strach o to, že poškodený.

Najlepšie brúsky uhol: Do vodiacej koľajnice v príslušenstvo môže poskytnúť najlepšie brúsky uhol.

scény byť použitý

Vhodná pre všetky reťazové píly.

Inštrukcie

Zaskrutkujte ju do elektrického mlynčeka na ľahko brúsiť reťaze a zúbkovaný čepele.

špecifikácia

Materiál ABS + vysoko kvalitného kovu

Veľkosť Produktu

70 x 50 mm

Obsah Balenia

Špeciálne pílou brúsenie nástroj x 1

Zodpovedajúce brúsenie rod x 3

Kľúč x 1"

Číslo Modelu Ostrenie
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Druh brúsny blok

Súvisiace produkty