MoesHouse 4P 63A WiFi Smart Istič Prepínač Inteligentné Automatizácia proti Preťaženiu, skratu, Hlasové Ovládanie s Alexa domovská stránka Google

€38.69

-17%

€46.62

Nový produkt

1 položky

Štítky: zásobník ohrievača, smart home, moeshouse termostat, e27 repeater, neobmedzené wifi domov, kincony smart home wifi, efoss smart wifi, moeshous, život smart, moeshouse prepínač.

Vlastnosti Produktu:

1. Použitie s pohodlie ďalšie výhody: Smart Istič môže inteligentne riadenie viacerých domácich spotrebičov v múdrejší spôsob, ako kedykoľvek predtým.Po spárovaní je na zariadení, budete môcť vychutnať väčšina inteligentné funkcie ističa.(Poznámka: aj keď sa pohybujete rukoväť ak chcete zapnúť alebo vypnúť, zostane asi 3 sekundy pred vypnutím znova. ) Okrem toho, že je vhodný pre 50Hz, 230V/400V/0-63A obvod, ktorý obsahuje rôzne výhody, o ochrane, ako ochrana proti preťaženiu a skratu, prepätiu a under voltage protection.

2. Hands-Free Hlasové Ovládanie: Kompatibilný s Amazon Alexa a Google Domov pre jednoduché ovládanie hlasom, poskytovanie váš inteligentný život s oveľa väčšie pohodlie.Voľne ovládať pripojené zariadenia cez hlas, keď sa vaše ruky nie sú zadarmo.

3. Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie: Pohodlne ovládať pripojené zariadenia s free mobile "Inteligentný Život"phone bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. (Kompatibilný s operačným systémom Android&iOS. )Ovládanie vášho zariadenia v predstihu, keď ste preč z domu.

4. Časovač Nastavenie: Vziať plnú kontrolu nad vašou pripojené spotrebiče inteligentne časovač funkcia na Aplikáciu ,ktorá vlastní 5+1+1 deň programovateľné plán, ktorý umožní naplánovať presný čas v predstihu, aby sa zase vašom zariadení zapnuté alebo vypnuté automaticky.Automatické zapnutie/vypnutie funkcia vám ponúka časovač možnosť 1 min/5mins/30mins/1hour atď.Monitorovania v reálnom čase funkcia, ktorú si môžete skontrolovať stav zariadenia pripojené na smart istič.

5. Rodina Zdieľanie: Podiel ovládanie pomocou členov rodiny alebo priateľov pre maximálne pohodlie.Podpora viacerých telefónoch ovládať jeden istič alebo jeden telefón na ovládanie viacerých ističov v rovnakom čase.

Upozornenie:

8226.Tento produkt podporuje iba vyššie vstupné, dole výstup.

8226.Potom sa nemusíte zadnej strane, inak rukoväť nemôže push up.

8226.Niektorí zákazníci majú distribučný box doma, vstupné riadku je nižšie a výstup je vyššie.Táto situácia by sa mala otočiť náš istič hore nohami.

FAQ:

1.Otázka:môžem ovládať prenos, ak nie som doma

Odpoveď:Áno, môžete na diaľku ovládať spínač a pohodlne zapnúť/vypnúť kdekoľvek a kedykoľvek.

2.Otázka:môžem program, plán sám

Odpoveď:Áno,náš istič prepínač je programovateľné.Ste schopní program svojho plánu slobodne.Dokonca nastaviť vlastnú time on/off na svoje vlastné potreby.

3.Otázka:táto práca s Domovská stránka Google

Odpoveď:Áno.A to je tiež kompatibilný s Alexa hlasové ovládanie.

4.Otázka:môžem vždy je potrebné pripojiť Čierna N Line

Odpoveď:Nie, ak používate komã © tou je 2p a 4P, nie je potrebné na pripojenie na neutrálny vodič, ale ak používate 1P a 3P, musíte pripojiť čierna N Linky.

Package zahrnuté:

1 x 4P 63A istič

Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky MoesHouse

Súvisiace produkty