Prenosné Anti-fog Zrkadlo Ľahký Homehold Vodotesný montáž na Stenu Vhodný Pre Kúpeľňa Pohodlné, Zrkadlo na líčenie Kompaktný

€0.58

-42%

€1.00

Nový produkt

1 položky

Štítky: spálňa strop zrkadlo, anti fog zrkadlo, nádherné zrkadlo, zrkadlo vrecku, márnosť mužov, vaňa zrkadlá zväčšovacie zrkadlo kúpeľňa, anti fog kúpeľňa zrkadlo, anti fog film zrkadlo, make-up zrkadlo v kúpeľni, vreckové zrkadlo zväčšovacie sklo.

Funkcie:

1. Hmla-zadarmo: výrobok je vybavený anti-fog povlak, ktorý zabezpečí, že zrkadlo má žiadna hmla v horúca sprcha bez posuvnej pod vodou, a môžu byť použité zakaždým.

2. Jednoduchá inštalácia: výrobok má okrúhly otvor, a zrkadlo môže byť umiestnený a visel na každom povrchu s hákom, čo je výhodné ak chcete použiť.

3. Holiaci strojček háčik: výrobok môže byť uložený so samostatným holiaci strojček háčik nálepka, ktorá je vhodná pre všetky kúpeľňové doplnky.Malé a ploché zrkadlo môže byť balené kdekoľvek a kedykoľvek.

Popis:

Tento produkt je anti-fog kúpeľňa zrkadlo s malé a nádherné tvar a prenosný dizajn.To môže byť použitý počas jazdy.Je vodotesný a anti-fog, a môžu byť použité v kúpeľni s dôverou.

Špecifikácie:

Farba: strieborná

Materiál: sklo

Veľkosť: 15.24*20.32 cm

Package Zahrnuté:

1* Zrkadlo

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Materiál Hliník
Číslo Modelu Anti-fog zrkadlo
Štýl Moderné
Druh Frameless Zrkadlá
Šošovky Materiál Iné
Funkcia Zväčšovacie
Veľkosť 6 inch
svetlo Nie Je Vybavené
Materiál Rámu Iné
Certifikácia ŽIADNE
Tvar Zrkadla Námestie
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty