Upgrade Nahradenie Stereo Audio Kábel Rozšírenie Hudby Kábel Pre Sennheiser Momentum 2.0 HD1 Cez Slúchadlá do Uší 1.2 metrov

€3.81

Nový produkt

1 položky

Štítky: trícium hodinky, m2, prípad mi pravda, bezdrôtové, earpad, sennheiser drôt, ušné podložky, audio cabl, headphon, denon, bluedio.

Náhradné Audio Upgrade Kábel Predlžovací Kábel Pre Sennheiser Momentum 2.0 HD1 Cez Slúchadlá do Uší Vlastnosti Produktu: 1) Audio kábel kompatibilný s Sennheiser Momentum / Impulz 2.0 / HD1 slúchadlá.Ochranný obal okolo skutočných kábel a jar na konektor / kábel prechod môže poskytnúť dlhoročnú radosť s produktom. 2) Rozšírenie Dĺžka Kábla: 1,2 m konektor: 6.35 mm / 3.5 mm konektor 2,5 mm konektor.Kábel priemer: 4 mm.Materiál: vnútorný kábel je OFC drôtu, vonkajší kábel pletená, zmätok-bez kábla, farba: čierna. 3) Hybnosť kábel je štandardný kábel s 3,5 mm do 2,5 mm.3,5 mm bit vyhovuje väčšine notebookov, tabletov a televízory, a 2,5 mm bit hodí slúchadlá. 4) pre slúchadlá šnúra je pletená a nie sú pokryté mäkkou gumou, takže to nie je ľahko stočené a zmätený. 5) Použitie: Náhradný kábel kompatibilný s Sennheiser Momentum / Impulz 2.0 / HD1 on-ear slúchadlá.Špecifikácie Produktu:

Typ: Audio Kábel, Náhradný Kábel.Kábel priemer: 4 mm.Slúchadlá rozšírenie dĺžka kábla: 1,2 m/4 nohy.Vo vnútri: OFC meď drôtu.Mimo: nylonové opletenie kábla, hladký a pružný.Je zlacený konektor znižuje straty signálu a zaručuje úžasnú kvalitu zvuku.Jack: 6.35 mm / 3.5 mm konektor 2,5 mm konektor.Package Zahrnuté:

1 x náhradný kábel (slúchadlá nie sú súčasťou). 1 × 6.35 mm adaptér.Poznámka:

Headset kábel pre Hybnosť nefunguje s Sennheiser HD518 HD598 HD558. Priateľské Služby: 6 mesiacov záruka na komponenty a prácu.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy so náhradný kábel.

Položka Druh Slúchadlá Káble
Číslo Modelu Výmena Káblov pre Sennheiser Momentum 2.0
Materiál Plastové
Veľkosť 120cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky SZXEST
Package Áno

Súvisiace produkty