Skladacie Lietať Klietky Opakovane Bělokrkého Bělokrkého Visí Ranč Pasce Catcher Bělokrkého Najúčinnejší Silný Zachytiť Pozastavenie

€3.75

-21%

€4.75

Nový produkt

1 položky

Štítky: ryby tyč stojanová, lure stojan, ryby prút, ryby rack, držiak na prút, lietať tyč držiak, rod, stojan rod, crankbait, tyč na stenu.

Rozloženie metóda:

1. V jarnej a jesennej sezóny, to visí na slnečné miesto, a to visí na slnku, kde to nie môže byť vystavený na slnku v letnom období. (chráňte pred svetlom)

2. Pretože mušky majú radi páchnuce objektov, to je navrhol, že návnady by mali byť vybrané pre potraviny,, ako sú ryby čriev, hnilé ovocie, atď., ako ďaleko, ako 20 cm od zeme.

3. Tento produkt je široko používaný na verejných miestach, ako sú parky, rodiny, rastlinné farmy (farmárskom trhu), jedálne, reštaurácie, bitúnky, farmy, zelene pásy, potravinárskych závodov, wc, odpadkové izby (polia) a na iných verejných miestach A vonkajšie prostredie.

4. Tento produkt je vysoko efektívne, šetrné k životnému prostrediu, bezpečný a nové fly rybárske prístroje, ktoré sa prísne podľa desiatky procesov.Je to jednoduché ovládanie, ľahko pochopiteľné a vysokej chytiť lietať sadzby.

5. jej princípom je použiť potravín návnadu, aby nalákali letí do klietky a zadajte klietke bez potravy zomrie prirodzene.

Teplé Tipy:

Klietky sú zviesť v, návnady je kľúč, s kuracím mäsom a kačica viscera, ryby viscera, hnilé ovocie, hnedý cukor + ryža, cestoviny, smotana sicle, kukurica palicu a tak ďalej.

Funkcia:

Ľahko demontovať, pohodlnejšie.

Bezpečnosť a ochranu životného prostredia, vysoko lietať efektívnosti.

Špecifikácia:

Farba: Zelená

Materiál: PP + vodič + materiál na zošívanie

Veľkosť: 23 x 33 cm / 9 x 11,8 palec

Hrniec veľkosť: 16 * 16 * 5 cm/6.29 * 6.29 * 1.96 palec

Obsah Balenia:

1 * fly trap

1 * plastové povodí

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť M
Druh Vrecku, Multi Nástroje

Súvisiace produkty